Vizitează Coca-Cola Pop-Up Store

Coca-Cola POP-UP STORE – o calatorie prin magica lume Coca-Cola – a ajuns miercuri, 17 iunie, in Piata Universitatii din Bucuresti, pentru a marca anul in care inconfundabila sticla Contur Coca-Cola implineste 100 de ani!

În anul 1915, Coca-Cola provoca producătorii de sticlă din Statele Unite să conceapă o „sticlă distinctivă, care să poată fi recunoscută printr-o simplă atingere, pe întuneric, sau chiar dacă este spartă în bucăți”. Un secol mai târziu, sărbătorim sticla Contur, un adevărat simbol al culturii pop, printr-o experiență completă – Coca-Cola POP-UP STORE.

Amplasat in Piata Universitatii, Coca-Cola POP-UP STORE va fi deschis pentru public in fiecare zi din perioada 18 – 24 iunie, intre orele 10:00 si 21:00. Fanii brandului Coca-Cola vor avea ocazia sa-si imbogateasca colectiile, achizitionand obiecte si accesorii veritabile din lumea Coca-Cola, precum si sa-si personalizeze sticle Coca-Cola cu propriile fotografii sau sa se bucure de zonele de relaxare, unde atmosfera va fi intretinuta de DJ locali cunoscuti. In plus, ei vor putea admira expozitia Second Life, ce prezinta sticle Coca-Cola reimaginate de cei mai originali fani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.