Vivre și mobilierul cu filtru de Instagram

Vivre.ro sau canapeaua visurilor tale, dar pe altă culoare. Ha-ha!

Vivre.ro tu cumperi culori de bogați, noi îți dăm ce meriți. 

Vivre.ro plătești transport, dar mai depui puțin efort. 

N-am reușit să mă decid doar la un titlu, că am un spirit de copywriter nestăvilit în mine. Vedeți, cum mi-am asumat deja că pot face și copywriting? So easy. Aș fi putut să fac asta pentru un trai decent, dar m-am făcut programator. Goddamn!

În fine, s-au întâmplat o groază de lucruri bune în ultimul semestru al anului 2018. Poate o să vă povestesc mai multe cândva. Growth rate-ul meu personal a întrecut target-ul la care mă așteptam. Aș fi putut fi și un speaker motivațional. Nu au trecut nici 2 minute și deja mi-am asumat că pot să fac job-ul a două persoane, pe lângă al meu.

Whatever, nu am mai scris de ceva timp si se pare că am o groază de nimicuri de zis. Și scriu foarte ciudat, folosesc multe chestii în engleză. Eww, cine este acest om?! Să trecem peste.

———————PÂNĂ AICI AM ABERAT———————

Deci ne-am cumpărat de pe Vivre.ro o canapea, colțar din ăla mai exact. L-am luat pentru peretele greșit, dar asta e alt detaliu și greșeala mea, că am fost aproape convins că o să-l pot pune și pe celălalt perete. Dar nu asta am vrut să semnalizez, că sunt prost și naiv nu e nici o noutate pentru nimeni. Voiam să vă zic despre cum culorile de pe Vivre nu se pupă absolut deloc cu realitatea. Canapeaua pe care am luat-o, pe site, are o culoare turcoaz închis, mai mult spre verde. ASTA e modelul. În realitate, am nevoie de 2 lumini de studio si de un filtru aplicat pe poză în care să duc saturația la maximum, ca să ajungă la culoarea din prezentare. Este mai mult albastră decât turcoaz-verzui și albastrul ăsta este mult mai spălăcit decât ceea ce prezintă poza. Și nu, nu era disponibilă în altă culoare (gen albastră) să zici că mi-au trimis pur și simplu altă culoare, ci așa e căcatul ăsta de produs prezentat pe site și în realitate, e altceva. Canapele cu filtru de instagram și beautify pe ele.

Data viitoare, dacă o să mai comand ceva de pe Vivre, o să comand ceva roșu dacă vreau să mă asigur că vine verde și alb dacă vreau să fiu absolut sigur că vine negru. Nu mai zic, transportul până la ușă a costat 300 lei și curierul a strâmbat de trei ori din nas, a făcut două piruete și s-a scuipat în sân când i-am zis că îl aștept cu canapeaua până în fața ușii. Nu mai zic nici că i-am contactat să le zic problema, și-au cerut scuze și au zis că trimit mai departe nemulțumirea mea, către departamentul care se ocupă de asta. Nu am aflat încă ce departament, că nu m-a mai contactat nimeni, dar probabil au un departament care se ocupă de editat pozele din prezentări.

Mă rog, o să ziceți că daca sunt așa nemulțumit de ce nu fac retur. Motivul e că mi-e lene să împachetez iarăși căcatul ăsta de canapea, nu e o pungă cu pufuleți; să chem curierul și să am încredere că totul e ok și ajunge în Narnia, de-acolo de unde a venit, că doar a costat 300 lei transportul. Ultima oară când am făcut retur cu cei de la DPD (inserati: urare pentru PSD!) la un fuckin portofel, nu mi-am mai văzut banii înapoi nici până astăzi. Așa că data viitoare când vă luați mobilă sau orice de pe Vivre, așteptați-vă să nu fie chiar ce ați comandat.

Dar gata cu subiectul ăsta, mă duc să dau un telefon la eMag și Sameday, să văd de ce produsul primit acum trei zile, care a stat în depozit din 20 noiembrie, e cu totul altul față de cel comandat. Ador oamenii care-și fac treaba profesionist și cum trebuie.

Vivre, aștept banii de reclamă.

2 comments / Add your comment below

  1. Eu am comandat mult timp de la Vivre si orice a venit piesa de mobilier am returnat, in cele mai multe cazuri deoarece curierul mi le-a adus bușite. E normal insa sa difere culorile cu cele fotografiate pe site, multi pun si avertizari in privinta asta. Insa de returnat, chiar nu e o problema, e pacat sa ramai cu ceva ce nu-ti place, se face usor returnarea – binenteles, cu curierii poate fi alta telenovela :)). Sfatul meu este totusi ca la lucrurile care conteaza pentru tine, mai ales mobilier, sa mergi sa le vezi inainte de a le cumpara, adica la magazine

    1. Pai da, asa era ideal, dar ce am vazut in magazine fizice nu mi-au placut atat de tare si ba erau mult prea scumpe, ba mult prea urate.
      Pe Vivre nu este afisiat, in acest caz, avertismentul despre care spui.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.