Unde cred că a greșit Apple cu noul MacBook

Nu o să fie ceva lung, nu voi face o analiză a conferinței, sunt multe făcute foarte bine. The Verge, TechChrunch;

E o părere foarte personală, legată de un detaliu care poate fi foarte ușor trecut cu vederea. Logo-ul Apple de pe MacBook nu mai este luminat. Așa au ales cei de la Apple, să scoată treaba aia frumoasă și care deja reprezintă o identitate a brandului. Urât, foarte urât.

Sunt sigur că va fi cumpărat în draci. Pentru faptul că e foarte, foarte subțire. Și pentru noul touchpad, care are câteva features nebune și foarte mișto. Plus că vom vedea modele pe auriu la toate fashion-bloggerițele care fac ceva dolla’ dolla’. Tastatura este și ea o noutate, dar din câte am citit, este puțin cam rigidă la o primă atingere, dar sunt sigur că te obișnuiești cu timpul.

Ceasul nu-mi place. Overrated, urât, ajunge și la 10.000$ și nici măcar nu este elvețian. Dar va fi cumpărat și ăla. Oricum, eu nu sunt adeptul smart-watch-urilor. Deși sunt pro lucruri făcute de mașini și știu că evoluția înseamnă preluarea unor task-uri care necesită timp și sunt de rutină pentru om, de către mașini sau automatizarea acestora, nu cred că faptul că vom ajunge să purtăm un ceas pe care să-l încărcăm în fiecare seară înseamnă evoluție.

Nu de alta, dar va deveni timpul ironic cu noi și vom fi și mai mult sclavii săi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.