Uber, wtf?!

Am susținut serviciul ăsta de când au apărut zvonurile că va intra în Brașov, am scris despre el, am mers 99% din curse exclusiv cu Uber de când a apărut, am recomandat, am lăudat și acum mă simt puțin luat de prost. 

Am citit la Andrei o poveste în care și eu aș fi procedat fix la fel ca și el, cred că de la Brăila se trage. Nu mi s-a întămplat exact ce spune el, însă mi s-a întâmplat să dau comandă și șoferii să tot anuleze/să îmi dea mesaje să anulez pe motiv că ei sunt prea departe, când se pare că tot ceea ce căutau ei era un tarif dinamic din pricina faptului că abia începuse o ploaie. Am înțeles că se întâmplă și pe la București același căcat de când șoferii văd costul cursei. 

Dacă era un caz singular, treceam peste, dar deja mi-au cerut 3 șoferi să anulez cursa care până acum două săptămâni era acceptată de absolut oricare șofer. Și nu numai mie, nu numai de pe contul meu. Deci oamenii ne cam iau de fraieri, indiferent de cât de mult susții serviciul sau mergi cu el sau etc. 

Se pare că spiritul de șmecherie, de hai că prind o cursă mai mare, hai că îl anulez pe ăsta și îl mint despre motiv, că eu vânez un tarif dinamic, a trezit taximetristul din toți acești șoferi Uber. Și simt puțin dezgust când văd că regulile Uber îi cam acoperă și eu mă simt luat de prost, ceea ce nu îmi place absolut deloc.

În plus, nenea, tariful ăla dinamic, chiar dacă îl prinzi, ești în Brașov, smartass. Ce distanță nebună crezi tu că va parcurge următorul client? În loc de 10, faci 13 lei, o nebunie de afacere care te face să arați fix ca taximetristul ăla care nu îmi pornește ceasul.

Sper să ajungă plângerile astea pe la urechile cui trebuie, fiindcă observ că s-au cam adunat în ultimul timp pe interneț.

P.S: Nea Lică, Octavian și Costel care m-ați dus de nenumărate ori și acum mi-ați cerut să anulez că sunteți departe și plouă și poate prindeți un leu în plus, sunteți penibili.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.