Trailer oficial Game of Thrones sezonul 5

După ce ieri a apărut o variană leaked, filmată într-unul dintre IMAX-urile în care au rulat episoadele din sezonul anterior, astăzi se pare că avem și variantă oficială a trailerului sezonului 5 din Game of Thrones. HD, frumos, dinamic, nebun; cum ne-am obișnuit, e mai mult decât ce trebuie.

Nu știu cât de oficială este și lansarea trailerului, deoarece văd că nu este de pe contul celor de la HBO, dar probabil nu vor întârzia nici ei prea mult după ce le-au fost date puțin peste cap planurile cu trailerul scăpat ieri pe internet.

Trailerul ne arată că vom avea un point of view și de la casa Martell, ceea ce va fi badass, vă garantez. Chiar dacă au mai schimbat puțin story-ul față de cărți, serialul tot rupe și eu sunt fericitul (și tristul) care a citit cele 5 cărți apărute și poate privi din ambele puncte de vedere. Tristul pentru că G.R.R Martin doar ce a anunțat că partea a șasea nu va apărea în 2015. Fuck!

Din ce văd, se pare că iarăși vor fi audiențe nebune și un mega-hype în jurul lansării noului sezon din Game of Thrones. Lansare care va avea loc pe 12 Aprilie. HBO, you rule!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.