Top 5 seriale încheiate

Recunosc, va fi un top extrem de subiectiv și singurul criteriu de care voi ține cont va fi părerea mea personală asupra acestor seriale. Știu că sunt mulți dintre voi care nu agreează faptul că trebuie să stea în fiecare săptămână să vadă câte un episod din serialul vostru preferat, așa că eu vin cu o alternativă. Uitați-vă la seriale care s-au terminat până când se termină sezonul (ca să-l puteți lua pe tot) din serialul pe care îl urmăriți și este on air sau abonați-vă la Netlifx, că atunci când am scris asta inițial încă nu era în România. Recomandările mele sunt:

1. The Sopranos. Pentru că nu este doar despre mafie și chiar dacă ar fi, tot ar fi un serial măreț. A devenit, de curând, serialul meu preferat, ceea ce înseamnă că i-a luat locul superbului Mad Men. Lucru care nu este deloc ușor. The Sopranos m-a uimit prin tot. Scenariu, personaje, compelxitate, acțiune. Este superb, probabil cel mai bun serial făcut vreodată. Și când spun asta nu sunt chiar atât de subiectiv.

2. The Wire. Alt serial marca HBO care lasă o amprentă puternică asupra vizualizatorului. E un serial despre corupție și nu are deloc rețineri din a demasca industriile și clasele sociale în care se întâmplă asta. Se pleacă de la corupția din cartier, de la droguri și se ajunge până la jocurile mari politice.

3. Game of Thrones. Nu poți să fii indiferent la un întreg eveniment global. Este unul dintre cele mai bune seriale produse vreodata, având la bază una dintre cele mai bune povești fantasy scrise vreodată. Da, a dat gherle la ultimul sezon, în care nu a contat decât povestea, în timp ce caracterele dezvoltate în sezoanele precedente s-au comportat ca niște găini fără creier, dar a fost un fenomen mișto.

4. Breaking Bad. Da, știu, mai are trei episoade până să se termine totul, dar trei episoade înseamnă foarte puțin. Până ajungeți cu el la zi, se va termina de mult. Cred că este unul dintre cele mai bune seriale dramă. Merită 100% să vedeți Breaking Bad. Science, bitch!

5. Entourage. Amuzant, relaxant, cu personaje de care te vei atașa emoțional și cu tot felul de situații comice și interesante. Să nu uit de soundtrack-ul serialului, care este foarte, foarte tare. Eu mi-am făcut un întreg playlist de melodii preferate de acolo.

10 comments / Add your comment below

    1. Haha, mi-a placut aia cu chimia. Chimie, intr-adevar, nu prea a mai fost, fiindca au dat-o tare in drama si acum trebuie sa incheie totul frumos. Mie mi-a placut tare, tare, sezonul asta. Mai sunt 3 episoade, totusi, iar la cum s-a terminat ultimul vreau neaparat sa vad ce se mai intampla.

    1. Intr-adevar, primul sezon a fost cel mai tare. Si al doilea cel mai urat, poate de aceea nu ai reusit sa continui. Peste sez 2 si eu am trecut foarte greu. De la 3 incepe iar sa intervina strazile, ceea ce il face interesant.

    1. Merci fain de recomandare. Mi-a mai fost recomandat, dar mi-a fost puțin teamă să mă apuc de el, dar cu siguranță îl voi vedea în viitorul apropiat.
      Mulțam’!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.