The Last Dance soundtrack

Dacă nu ați văzut încă docu-seria The Last Dance, e cel mai bun moment să îl începeți. Documentarul urmărește parcursul lui Michael Jordan la echipa Chicago Bulls. Este mai mult concentrat pe ultimul sezon (anii 1997-1998) sezon în care Bulls au reușit să câștige cel de-al șaselea titlu.

Cu acest al șaselea titlu și cu tot hype-ul creat în jurul lui Michael Jordan, Chicago a devenit o franciză respectabilă, demnă de a fi menționată atunci când spui echipe precum: Boston Celtics sau LA Lakers. Lucru pe care Jordan și l-a dorit de când și-a început cariera la Bulls. 

Documentarul este făcut impecabil, cariera lui Jordan este una demnă de povești, iar omul din spatele poveștii este, după cum veți vedea, omul care trăiește pentru sportul ăsta. Nu aflăm prea multe despre el, familia lui, pentru că la final, pare că familia lui a fost Chicago Bulls, iar cel mai de preț lucru din viața lui este cariera lui, baschetul și competiția. Deci da, trebuie să-l vedeți. Pasionat sau nu de baschet, este un documentar fascinant. 

Documentarul este disponibil pe Netflix, în 10 episoade. 

Dar de unde am vrut să încep de fapt, e că multe lume este curioasă de coloana sonoră și mulți întreabă de anumite melodii din documentar, iar eu voiam doar să vă spun că există tot soundtrack-ul disponibil pe Spotify. Altfel, documentarul îl așteptam de un an dinainte să fie disponibil undeva, de când au anunțat să-l facă, deci introducerea nu este deloc fresh. 

Dar vă spun unde este soundtrack-ul, care da, este foarte mișto. 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.