Spotify-ing, finally, în RO 🤗

Nu cred că mai știți, dar v-am crescut eu puțin speranțele acum ceva timp, pe vremea când mai scriam p-aici, despre o veste care umbla prin tot online-ul românesc, despre intrarea Spotify pe piața românească. Ei bine, nu s-a întâmplat atunci când am anticipat cu toții, ci deunăzi, așa pe neanunțate. Avem oficial Spotify în România. 

https://www.spotify.com/ro/

Mi-am făcut cont, chiar Premium, prețul fiind același ca pe bine-cunoscutele platforme Apple Music, Google Music etc. Adică 4,99 Euro.

Motive de ce aș trece în primul moment de la Apple Music (serviciul pe care îl plătesc acum) la Spotify, v-am dat în articolul cu deziluzii, cel anterior, adică ăsta.

Profitând de această veste, o să îmi anunț și eu comeback-ul, mai ceva ca Jordan și Terminator și o să zic că voi încerca, deși nu prea-mi mai permite timpul, să trec mai des p-aici, să share some knowledge (am eu niște filme în care you need to give back what was given to you), să mai povestesc una alta, să vă mai arăt ce mai fac și stuff din ăsta mega-boring, neinteresant.

Acestea fiind zise și răstălmăcite, mă duc să fac niște playlisturi pe Spotify.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.