Seriale cu soundtrack mișto

În ordinea în care am păcătuit (adică timp petrecut/melodie):

Entourage – Am căutat zeci de melodii de pe coloana sonoră a acestui serial. Probabil și fiindcă multe erau melodii din sfera hip-hop, dar nu era o regulă. Am ascultat multă muzică faină cât timp m-am uitat la Entourage și am rămas cu multă chiar și acum în anumite playlisturi. Aveți aici aproape 100 melodii pe care le-am găsit în Entourage și mi-au încântat și mie urechea. Începe cu Black Keys și puțin mai jos e Jay-Z cu Lucifer. What more can I say?!

Suits – Șmecher tare ce muzică au băgat în acest serial. Nu știu cine s-a ocupat de asta, dar are gusturi ale naibii de bune. Puteți asculta aici un playlist pe Youtube cu muzica din ultimul sezon, al treilea.

The Blacklist – Acesta este un serial nou-apărut. Nu l-am vizionat încă, dar am de gând să o fac. Soundtrack-ul l-am ascultat la recomandarea lui, și am rămas plăcut surprins de câte melodii de acolo le am și eu la favorite. Sună bine tare, m-a luat prin surprindere și m-a cam rupt. Puteți să ascultați aici soundtrack-ul.

Californication – Pe lângă faptul că serialul este foarte simpatic, știu că am căutat multe melodii pe care le-am auzit în el. Cea mai vinovată și actuală plăcere fiind aceasta. Melodia cu care se încheie ultimul sezon. Ah, și tot de aici am și o melodie pe care o includ în fiecare playlist al meu, aceasta.

Astfel, vă puteți da seama și de gusturile mele muzicale. Bine, ar merita un post asemenea gusturi vaste și faine (verifică ASTA, dacă nu mă crezi), dar poate va veni, cândva, și acela.

4 comments / Add your comment below

    1. White Collar nu știu, Sons of Anarchy este pe lista de urmărit. Mi-a fost recomandat, tot așa, spunându-mi de muzica bună din el. Merci de recomandări.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.