Reclamele de la Super Bowl 2014

După cum probabil ați aflat, azi-noapte a avut iarăși loc evenimentul acela major pentru americani și plictisitor pentru un procent destul de mare din restul lumii, eveniment din care rămânem, mai mereu, doar cu reclamele. Este vorba despre Super Bowl ediția XLVIII și, după cum bine știți, există o tradiție veche în care companiile mari pun bani mulți pe masă pentru câteva secunde de publicitate. Anul acesta 30 de secunde de faimă în timpul Super Bowl-ului au costat doar 4 milioane de dolari. Dar puteți afla mai multe despre acest eveniment de la niște oameni pasionați și care chiar au habar despre ce vorbesc 12. Eu vreau să vă arăt câteva reclame care mi-au plăcut mie.

Una dintre ele, probabil și cea mai faină, este cea de la berea Bud Light care a ajuns deja viral și în care putem vedea un om norocos luat dintr-un bar și pus în câteva situații cel puțin interesante. Cum ar fi să joace ping-pong cu Arnold Schwarzenegger. Aș spune că este printre cele mai bune de anul acesta.

Cei de la Microsoft au știut foarte bine unde să atingă cu acest spot.

Dar Microsoft nu pot atinge atât de bine cum au făcut-o cei de la Chrysler. Frate, ce fel s-or simți americanii ăia când au văzut reclama asta? Atâtea simboluri americane ridicate sus de tot, vocea lui Bob Dylan, Marilyn, ochelarii wayfarer. Vai, ce copywriteri scriu așa minunăție? Cred că aceasta, reclama de la Chrysler, este preferata mea de anul acesta.

Cei de la KIA ne aduc puțin aminte de seria Matrix prin Morpheus.

Cei de la Jaguar ne arată puțin cum britanicii sunt, de obicei, the bad guys prin filme.

Și cei de la Beats au o reclamă frumușică în care Ellen Degeneres are rolul principal.

Și iar, și iar, cei de la Coca-Cola au făcut o treabă minunată. Nu numai că mi-a ridicat părul pe mâini melodia aceea, dar mi-a făcut și poftă de o Cola.

Bineînțeles, mai sunt o grămadă de reclame faine pe care le puteți vedea accesând link-ul de mai jos.

AICI puteți vedea toate reclamele de la Super Bowl-ul de anul acesta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.