RDS și dilatarea timpului

Acum o săptămână am reușit să mă mut și, bineînțeles, ca tot omul normal, prima problemă după ce m-am mutat a fost net + tv.  Cablurile erau prin casă, dar cei de dinainte au plecat cu tot cu abonamentele lor și a trebuit să-mi iau în serios treburile de adult și să mă duc să fac abonament pentru televiziune și internet la RDS. Pentru că da, sunt cei mai ok din punctul de vedere al raportului calitate/preț și netul lor e destul de vitezist. A se sublinia internet vitezist, nu o companie a cărui punct forte este promptitudinea, dar ajungem și acolo.

M-am dus să fac contractul doar cu buletinul, alt lucru fain și am picat pe degețelele precum niște cârnăciori ale unui angajat care se credea un fel de semi-zeu, cineva pogorât din cerurile pline de canale TV și fibră optică, trimis cu o misiune foarte specială și importantă, să învețe să completeze vreo cinci câmpuri într-o aplicație și să indice cu cârnăciorul arătător locul în care noul abonat trebuie să semneze pentru a finaliza un contract. Nu aș fi fost așa de sarcastic când aș vorbi despre fraier dacă nu mă întrerupea fix când nu voiam să mă întrerupă și dacă nu se întâmpla fix ce voiam să previn să se întâmple. Am vrut să-i zic omului că am deja cablurile în casă, e nevoie doar de o scurtă instalare, ca să nu fie băieții care se ocupă de instalare & shit la modul: “Ah, aici e de muncă, îl lăsăm  pe când avem chef.” Dar nu, trimisul Domnului a ținut să mă întrerupă și să-mi spună: “Stați liniștit, în trei zile maxim se instalează oricum!“. Bine boss, tu știi mai bine.

E a șasea zi de când am făcut contractul și după 9 sau 10 telefoane date în decursul a trei zile, tocmai am aflat că azi și mâine nu se fac instalări. Dumnezăii mă-sii de treabă românească! Ies din casă și am ce face în week-end, dar am nevoie de internet că am de lucrat la o nenorocită de licență. Trei zile = 72 de ore, 72 de ore nenorocite în care ați promis că veniți. Știu că e cald, că e greu, dar you had one job, RDS.

Sunt sigur că mă au subliniat cu roșu acolo, că am o ierarhie de note/observații și urgentări, că mi s-a zis de 5 ori că ei se asigură că “în această seară va ajunge un echipaj la dumneavoastră”. Ei bine, urgentările voastre nu-s urgentări și probabil că nici clienții nu-s așa de importanți, că aveți de unde, dar e puțină lipsă de profesionalism. Scuzele voastre nu fac trafic de internet și nici nu mă încălzesc cu nimic. Nu mai merge nici metoda cu fute-i la cap, că vor veni până la urmă. Nu reziliez contractul doar pentru că ceilalți furnizori îmi par mult mai slabi, dar mi-ar plăcea să am și eu internetul ăla promis.

Sunt curios dacă plătesc la o lună după ce s-a făcut instalarea sau după ce am făcut contractul.

2 comments / Add your comment below

  1. Dani, te asteapta un birou cald si frumos la etajul 10… Avem si net.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.