Prima mea ieșire din țară

Știu că n-am mai dat demult pe aici și aș putea găsi o mulțime de scuze, dar nu am de ce să mă justific. A fost muncă, a fost lene, au fost alte locuri, alte idei și singurul motiv pentru care scriu acum aici e că regret expunerea de care încă dă dovadă parcela asta online, chiar și când nu scriu nimic și că am făcut câteva lucruri faine de-a lungul acestui timp.

Cel mai mișto lucru e acela că am vizitat pentru prima dată o țară străina. Mai exact, două țări: Germania și Austria. E altceva. Pur și simplu, ăsta e cuvântul cu care-mi vine în minte dacă vreau să descriu tot ce am văzut, chiar și oamenii. Am petrecut cel mai fain revelion din viața mea, unul foarte chill, fără să mă simt prost că nu mă îndop cu sarmale și cârnați și că la 12 noaptea nu cânt de pe sub o masă, pentru că nimeni de acolo nu avea obișnuință asta. Am rămas surprins plăcut de atmosfera chill, normală și familială pe care am găsit-o acolo. M-a prins revelionul undeva, pe un vârf de munte în Stubaital, povestind cu oameni pe care abia îi cunoscusem despre viețile fiecăruia dintre noi, lângă un stâlp făcut să emane căldură, ascultând muzică tradițională austriacă, pe care toți o detestau. Toate astea după ce în ziua respectivă sărisem cu parapanta și am trăit o senzație genială. La ora 2 eram în pat și zâmbeam de cât de pe placul meu a fost ziua aceea.

Ce mi-a rămas în minte: Oamenii sunt mai liniștiți, nu pun prețuri așa mari pe zile și nici nu sunt paranoici în privința celor pe care abia îi întâlnesc. Întotdeauna alege hiking în locul unei plimbări prin oraș. Ăia au șosele, nene!

Ar mai fi multe de spus, însă nu vreau să pară ca mă laud sau ceva de genul, fiindcă e departe de mine acest gând. Voiam cu articolul ăsta să încerc să mai anim atmosfera de p-aici, poate mai scriu când găsesc motive, doar că nu prea mai simt nevoia. Toate merg bine, mulțumesc! Anul trecut a fost unul dintre cele mai bune, simt că evoluez enorm pe partea profesională, fac ceea ce-mi place zilnic cu o echipă plină de oameni faini. Am găsit câteva podcast-uri tari, legate de programare. Am găsit multe lucruri bune pe drumul ăsta, cred că e ăla care trebuie.

Poze de pe unde am fost am tot postat pe contul meu de instagram. De asemenea, vă voi lăsa mai jos un filmuleț de când am zburat cu parapanta. Arăt precum un idiot cu zâmbetul ăla pe față, dar așa de entuziasmat și fericit eram.

Flying over Neustift, Tirol. from Dan Novac on Vimeo.

4 comments / Add your comment below

  1. Ma bucur pentru tine, pentru tot ce ti se intampla, si mai ales pentru ca n-ai uitat sa mai asterni un gand si aici ptr cei care te citesc. Mult succes in continuare!

  2. Am gasit blogul tau cautand articole despre rayban :)… Ai talent la scris, nu renunta!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.