Pentru ce NU mai plătește lumea

O să fiu scurt, la obiect și cât mai succint. Time is money, în cazul meu cod și licență, de aceea am fost cam absent pe aici. Voi mai fi așa până în iulie. Să mă iertați, dar tot prin împrejurimi voi fi, oricum. În fine, nu asta vrea să vă zic cu articolul ăsta.

E foarte multă lume care are așteptări total greșite de la vremurile în care trăim, care cred că banii stau ascunși în aceleași locuri ca în anii trecuți. Nu e deloc așa, totul s-a cam schimbat și lucrurile evoluează cu o viteză mare de tot. Dacă stai pe loc, ai așteptări proaste și nu e ok.

Așa că, după ce am citit câteva articole faine pe tema asta, anume pentru ce NU mai plătește lumea în anul 2015, am concluzionat. Lumea nu mai plătește pentru :

  • Muzică.
  • Cuvinte pe hârtie, mai exact tipărituri și alte derivate.
  • Porn.
  • Bani.

Vestea proastă -> Internetul a făcut să fie gratis o groază de chestii.

Vestea bună -> Printre o groază de chestii se regăsesc și banii.

Probabil o să mă întrebi: “Atunci din ce poți face bani?”. Timpul tău, boss. Ăla e tot ce ai și tot ce vinzi. Vinde căcaturi, nu cere bani. Vinde bunuri făcute de tine, vinde site-uri, blog-uri, idei, informații, adrese de e-mail, comunități online, software, speculații, muzică pe iTunes (nu alt format).

Vinde ce se cumpără astăzi, nu ce se cumpăra acum 5 ani. Adaptează-te tu, o să vină cu flow-ul și restul, oricum. Fie că vor fie că nu, dar tu să fii înaintea lor acolo.

Dar îți dai seama că nici eu nu știu prea multe, că nu-s din ăla cu motivația, nici vreau. Căcatul se întâmplă, oricum.

 

2 comments / Add your comment below

    1. mai plătesc ăia care nu știu încă unde să caute sau dubioșii.

      bine, vorbeam așa mai world-wide.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.