Onlined – Program gratuit de învățare în social media pentru studenții din România.

Sâmbătă, 10 August 2013, asociația studențească Voluntari pentru Idei și Proiecte lansează Onlined – un program gratuit de învățare în social media la nivel national, dedicat exclusiv studenților. Aflat la prima ediție, proiectul se va desfășura în perioada 10 – 23 August, în București.

Onlined este cadrul în care, timp de două săptămâni, douăzeci dintre cei mai pasionați studenți de social media din România vor învață într-un mod interactiv, direct de la profesioniștii domeniului, despre impactul și oportunitățile rețelelor sociale prin abordarea unor teme precum: branding și strategii în social media, managementul situațiilor de criză sau construirea engagementului în online.

Proiectul își propune să creeze următoarea generație de specialiști în social media și de aceea, înainte de toate, își formează participanții temeinic din punct de vedere teoretic prin traininguri, workshopuri, dezbateri și analiza unor studii de caz, urmând ca toate cunoștințele însușite să fie aplicate prin rezolvarea unui brief de campanie în social media. Experiența de învățare se va continua pentru cei mai buni participanți prin internshipuri și programe de mentorat desfășurate pe o perioadă de șase luni.

Participanții se vor bucura de sfaturile unora dintre cele mai importante nume din online-ul românesc, întrucât printre speakeri se vor număra Cristian China- Birta, Auraş Mihai Geambaşu, Ṣtefan Stroe, Costin Radu şi  Alin Vlad.

Proiectul se adresează studenţilor cu experiență peste medie în social media. Aceștia pot aplica până pe data de 31 iulie 2013, accesând pagina de internet: www.onlined.ro. De asemenea, cei interesați pot afla mai multe despre Onlined pe pagina de facebook: www.facebook.com/onlined.vip sau pe twitter: www.twitter.com/onlinedvip.

Voluntari pentru Idei si Proiecte este o organizatie non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat și formată exclusiv din studenți. De 14 ani, VIP și cele 4 comunități ale sale (Business Club, Leadership Development, Econosofia și International Affairs) organizează anual peste 10 programe și proiecte de dezvoltare personală și profesională pe diverse domenii pentru studenții și masteranzii din Romania, oferindu-le șansa de a învăța într-un mediu dinamic și de a interacționa cu specialiști.

 Mulțumim partenerilor logistici: La Fântâna şi Danone, cât şi agenţiilor partenere: Blogal Initiative, Frank Group şi The Geeks. 

Acesta este comunicatul celor de la Onlined, un proiect îndrăzneț, ingenios, de mare ajutor pentru cei proaspăt inițiați în online. Îl susțin și de aceea dau “vorba” mai departe. Oricum, mereu este bine-venit ceva care să te învețe mai mult decât știai. Așa că aplicați, fiți curioși și învățați.

1 comment / Add your comment below

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.