Hipstăreli de city-break

Voi ce faceți cu alea 2 zile care vă rămân la finalul city-breakurilor?

Nu știu dacă am descoperit eu marele răspuns la ce e drăguț să mai faceți într-un oraș nou, după ce ați văzut tot ce v-au recomandat google/booking/tripadvisor sau instinctul turistic, însă am găsit un site cu atracții mai puțin cunoscute, categorisite pe orașe, regiune, țară. Mai mult de atât, găsiți si ce mâncăruri unice să încercați sau pub-uri exclusive sau mai știu eu ce din diverse orașe. Există cuvântul categorisit? Whatever…

Site-ul este ATLASOBSCURA.com și după cum v-am zis sunt câteva obiective faine, mai hipsterești, locuri recomandate de locali sau de vizitatori, dar nu neapărat ceea ce găsiți la tot pasul, pe toate site-urile care fac recomandări. Nu este nicidecum un site cu multe locuri obscure, precum sună. Chiar am găsit locuri faine, de care nu știam și pe care le-aș vizita.

Pink Mamma – Paris

Am aflat că în Paris este un restaurant foarte mișto și instagramabil pe care l-am ratat, Pink MammaÎn Amsterdam există o bibliotecă minunată, pe numele ei Cuypers Library și că pe străzile din Praga puteți să-l vedeți pe Freud agâțându-se de acoperiș (noi l-am văzut, e pe bune).

Cuypers Library – Amsterdam

Happy traveling :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.