M-am mutat!

Am ajuns cu bine. Mi-am făcut toate bagajele, am plecat și m-am instalat în noul “apartament”. Miroase a stejar, probabil de la parchet, e luxos, are ferestre mari și cel mai important, este pe numele meu. Dani Novac. Vă aștept aici! Să mă citiți, să mă urmăriți, să facem discuții și să ne cunoaștem. Abonați-vă!(butonul este in dreapta)  Probabil veți întâmpina câteva probleme la abonare, dar nu țin de mine și tot ceea ce trebuie să faceți este să insistați. Insist și eu pe asta și va rog mult, nu vreau să vă pierd. Vreau să fim cât mai mulți! Sper să înțelegeți! Mulțumesc încă o dată lui Florin Gorgan pentru că mi-a făcut acest cadou.
Ne citim cât de curând, abia aștept să pun la încercare inspirația pe rândurile astea noi. Va mulțumesc, vouă, pentru că citiți!

2 comments / Add your comment below

  1. Pai sa iti scrii cele mai frumoase ganduri aici, sa iti creezi propriul colt de lume, sa iti decorezi noua casa numai cu lucruri frumoase si cuvinte speciale. Asa…in loc de bine ai venit, vreau sa evidentiez un singur lucru ce nu imi place la blogul acesta: SUNT POSTURI PREA PUTINE! Serios…iti sugerez sa scrii mai des…fiindca inspiratie ai, iar de talent nu are sens sa mai vorbim. E pacat sa nu ne oferi si noua starea aia de bine si de liniste care reiese din cuvintele tale. Spor la scris! :)

    1. Multumesc, asa voi face! Si voi tine cont si de nemultumirea ta si voi incerca sa scriu cat mai des. Multumesc pentru ca ai venit aici, dupa mine:D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.