Lobul Creativ

Fundaţia Friends For Friends şi Decât o revistă au pus în practică o idee foarte interesantă, de care am aflat abia astăzi (spre ruşinea mea), prin intermediul blogului Hoinaru. Totul constă într-o serie de interviuri, foarte fain făcute cu diferite persoane care lucrează într-un domeniu ce necesită creativitate. Sunt nişte personaje foarte carismatice, pe care eu le admir foarte mult şi mereu am avut de învăţat ceva important de la ele. Unii sunt chiar pe lista mea de “Inspirational people”, dar asta contează mai puţin.

Cei de la Lobul Creativ îşi descriu astfel proiectul:

Sub Lobul Creativ stau gandurile despre creativitate ale unor oameni mai buni sau mai rai, mai inalti sau mai scunzi, mai tineri sau mai varstnici. Oricare ar fi diferentele dintre ei, ceea ce ii aseamana este ca sunt, in ceea ce fac, foarte buni.

Intentia noastra este ca ascultandu-i, tu sa intelegi mai bine ce e creativitatea, cum devii mai creativ si care este legatura dintre creativitate si reusita.

Bucura-te de Lobul Creativ si pune-l la treaba. Pentru ca fara o latura practica, actionabila, creativitatea nu e decat o vorba in vant.

Cu drag,

Gazdele voastre, Fundatia Friends For Friends + Decat o Revista

Vă las cu câteva interviuri pe care le-am urmărit cu cea mai mare plăcere şi din care am învăţat o grămadă de lucruri noi, mai ales în legătură cu publicitatea.

Creativitatea e rezultatul unor frământări – Andi Moisescu

Creativitate, frate – Interviu cu Bogdan Naumovici (1)

Publicitatea e în stradă – Interviu cu Bogdan Naumovici (2)

Creativitate în picioare – Teo (1)

Creativitate în picioare – Teo (2)

În spatele creativităţii – Tudor Chirila

Restul de interviuri pot fi văzute aici.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.