Krem şi Românii au talent.

Krem e băiatul ăla de la Românii au talent cu: „Bună seara! Bun, bine v-am găsit!”. Sigur îl cunoașteți. Dacă încercam să vi-l prezint acum două luni, nu aveam șanse ca voi să citiți și apoi să aveți habar de el. Răzvan Alexe, zis Krem, știți și voi acum că-l cheamă așa, este cel mai bun concurent de la Românii au talent sezonul II. Mai există și Cristian Gog. Amândoi au ceva în comun, se pot juca cu publicul și o fac excepțional. Cristian Gog vizual, Krem pe plan sentimental. Pe Cristian Gog îl admirăm, dar Răzvan ne poate face să-l iubim. E un artist. Ochii ăia ne pot spune povești ca „Micul prinţ”, ne pot face să râdem, să plângem, iar uneori ne îndeamnă să gândim și să facem ceva. Krem este vocea interioară a fiecăruia dintre noi, care ne exprimă gândurile pe ritm de hip-hop. Și o face al naibii de bine! Cine credea că noi gândim atâtea și că ceea ce gândim sună așa de bine? În fiecare dintre noi există un „Show a la Krem”, iar atunci când îl auzim pe Răzvan, acest show se declanșează în noi sub diferite stări. Începem să zâmbim gândind: „Ba, așa eram și eu odată!”, sau ochii noștri se pierd în ochii persoanei pe care o iubim, care și ea îl ascultă pe acest băiat, ori privim în gol și ne spunem: „Ce era mă, dacă ieșeam și eu atunci în Piață? Ce dacă sunt om în toată firea? Sunt nefericit așa!”. Deci, Krem merită să câștige fiindcă, pe lângă faptul că este un artist foarte complex, un om excepțional și un raper de calitate, în fiecare dintre noi se dă uneori un „Show a la Krem”. Despre care, fără ajutorul lui Răzvan Krem Alexe, probabil habar nu aveam.

O să-mi exprim și frustrările cu ocazia acestui post. Sunt foarte fericit că băiatul ăsta a reușit să se afirme, dar sunt agasat de lumea, care până la acest show nu știa de el, iar acum sunt cei mai mari fani. Dar…așa e lumea. Sper să câștige pentru a spăla rușinea lăsată de Adrian Țuțu, care este nul când vine vorba de hip-hop. Și o spun ca un cunoscător al curentului acesta, pe care îl ador și îl urmăresc încă din copilărie. Din pricina acestei pasiuni, știam de Krem dinaintea show-ului Românii au talent.

Săptămâna viitoare votăm Cristian Gog, da?!

Adăugare: După numarul din semnifinala 3, Cristian Gog merită pe deplin şi el un post întreg pe blog. Dat fiind faptul că nu vreau să vă plictisesc, o să scriu aceste rânduri în care-mi voi justifica admiraţia enormă pentru el şi ceea ce face. Am votat, sper că şi voi aţi făcut-o, pentru a-l trimite acolo unde îi este locul, în finală. Sper ca amândoi să ne impresioneze mai departe şi cel mai bun să câştige(nu ca data trecută). Bravo, bă, băieţi!

6 comments / Add your comment below

  1. Este chiar bun tipul asta! Sincer, sper sa castige, pana la urma asta inseamna talent…sa faci omul sa zambeasca si mai ales sa simta lucruri faine cand te vede, cand te asculta, omul asta chiar poate! cat despre chestia cu ”fanii” asa s-a intamplat mereu. Inca nu stim sa facem diferenta intre a fi un fan si a admira/aprecia un om. Deocamdata sunt in stadiul in care admir si apreciez din suflet talentul lui Krem.
    Ah, inceputul: Buna seara! Bun, bine v-am gasit! este genial :))

    1. Este bun şi dacă Adrian Ţuţu cu acea prestaţie a câştigat anul trecut, clar Krem ar trebui să câştige deoarece este superior din toate punctele de vedere. Cât despre salut, deja devine o marcă înregistrată.

  2. E bun tipul si din fericire ( pentru el ) si inteligent! Versurile lui, spre deosebire de ale altor ” cantareti “, au.. dincolo de rima, SENS!

  3. Si Cristian Gog e foarte tare, dar Krem e pur si simplu genial. TREBUIE sa castige! :)

    1. Adevărat. Amândoi sunt foarte buni şi îmi plac tare ambii. Cred ca am o afinitate pentru Krem, deoarece îl ştiu mai demult şi genul lui muzical este unul preferat de mine :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.