Jocuri care merita jucate pe PS4

Lansarea PS5 e foarte aproape, așa că aș vrea să fac o scurtă recapitulare a jocurilor care mi-au plăcut la nebunie pentru PS4 și pe care chiar merită să le joci, în caz că nu ați făcut-o deja.

PS5 se va lansa în jurul sărbătorilor, iar vestea bună este că majoritatea jocurilor de pe PS4 se vor putea juca și pe PS5. Nu voi intra prea mult în detalii, recomandările sunt subiective, dar în același timp sunt jocuri foarte bine văzute world-wide. Multe vor fi exclusive, adică se pot juca doar pe Playstation. Ordinea este aleatoare.

Nume NotePareri
Ghost of Tsushima9 - IGN
83 - Metacritic
Cu siguranță este ultimul titlu mare de la Sony care este lansat pe PS4. Un joc care te pune în pielea unui Samurai, cu o grafică superbă, armonios și plin de quest-uri cu tematică japoneză.
The Witcher 39.3 - IGN
92 - Metacritic
Jocul meu preferat de pe PS4. Nu cred că este cazul să spun mai multe despre această superbitate de joc. Dacă încă nu l-ați jucat, trebuie să o faceți.
God of War10 - IGN
94 - Metacritic
Un titlu exclusiv Sony. Mitologia nordică se împletește frumos cu mitul semi-zeului grec Kratos. Combat excelent, poveste faină, grafică mișto.
Horizon: Zero Dawn9.3 - IGN
89 - Metacritic
Triburi, artefacte antice, dinozauri roboți. Tu ești în rolul lui Aloy, o fată care caută răspunsuri la toate întrebările și vânează toate aceste monstruozități. Nu e nevoie de mai mult, știu.
Death Stranding6.8 - IGN
82 - Metacritic
În lumea creată de Hideo Kojima, tu ești un curier care conectează omenirea. Este un joc superb, și eu am căzut în capcana de a asculta gurile proaste (vezi notă IGN) și a crede că este un simulator pentru Fan Courier, dar nu este deloc așa. Este o lecție de umanitate, conexiuni, bunătate, toate sub imaginația creatorului, care face ca fiecare cadru din joc să fie unul care merită premiu pentru cinematografie. Superb joc!
Uncharted 4: A thief's end9 - IGN
93 - Metacritic
Un joc plin de aventură. Un fel de Indiana Jones, dar mult mai mișto. Jocul urmărește ultimul capitol din povestea căutătorului de comori Nathan Drake. Merita jucate și primele 3 părți. Aceasta este a patra.
Marvel's Spiderman8.7 - IGN
87 - Metacritic
Cel mai bun joc cu super-eroi. No doubts. Sunt fan comicbooks, deci automat mă atrage mult așa ceva, dar jocul merită cu siguranță. Fizica implementată pentru web-swings o să te facă să umbli doar așa prin oraș, niciodată nu o să mai iei metroul.
The Last of Us10 - IGN
94 - Metacritic
Nu sunt eu cel mai mare fan al seriei, dar este o serie care merită jucată. Exclusiv PS4, povestea reprezintă totul. La final rămâi cu întrebarea, oare eu ce aș face? Aș salva omenirea sau ceea ce reprezintă totul pentru mine?
Red Dead Redemption 210 - IGN
97 - Metacritic
Outlaws, cowboy, indieni, grafică specataculoasă, storyline superb.

Dacă sunteți în situația să vă luați un PS4 nou, cam asta ar trebui să bifați. Dacă nu mai știți ce să jucați, niciunul dintre jocurile de mai sus nu dezamăgesc. 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.