HBO aduce Tronul de Fier la East European Comic Con și mie îmi trimit postere

Tronul de fier (1)

HBO România le va oferi șansa tuturor fanilor serialului Urzeala tronurilor să stăpânească cele 7 Regate în cadrul East European Comic Con.

În perioada 9-11 mai, vom avea Comic Con 2014 la Romexpo. Fani ai serialelor, benzilor desenate, eroilor și super-eroilor, adunați-vă puterile! Ce e și mai fain e că Tronul de Fier se va afla la Romexpo şi va putea fi vizitat de către toţi fanii Urzeala tronurilor. Adică aveți toate șansele să vă apropiați de Tronul de Fier, să vă fotografiați cu el și să vă așezați pe el, fără să muriți. Trebuie doar să plătiți biletul de intrare la Comic Con, altfel scutierii vă vor opri la porți și ar fi păcat să bateți atâta drum plin de primejdii și tâlhari ai pădurilor doar ca să vă opriți în fața porților.

Pe lângă atracția Tronului de Fier, pe care știu că o simțiți deja, vă mai spun și că doi dintre actorii prezenți la ediția de anul acesta a East European Comic Con sunt Jason Momoa (Khal Drogo) și Natalia Tena (Osha), care au jucat în Urzeala Tronurilor.

East European Comic Con este cea mai mare convenție a pasionaților de jocuri, filme, seriale, benzi desenate, manga din Europa de Est, având ca sursă de inspirație mult apreciatul Comic Con de la San Diego. În 2014, între 9-11 mai la Romexpo și Pullman Hotel, fanii se vor putea întâlni cu actorii de la Hollywood, Jason Momoa (Urzeala Tronurilor, Conan, Stargate Atlantis), Natalia Tena (Harry Potter, Urzeala Tronurilor), dar și cu reprezentanți de seamă ai cosplay-ului precum celebra Yaya Han sau ai benzilor desenate precum Ian Churchill.

Bun, lăsând Comic Con-ul la o parte, vreau să vă spun despre cum cei de la HBO România sunt niște drăguți. Atras de febra lansării noului sezon din Urzeala Tronurilor și fiind un fel de colecționar, dar și un fan al benzilor desenate/al posterelor etc, tot întrebam pe Facebook și Twitter cum pot face rost de un poster cu Urzeala Tronurilor, postere care sunt prin toate stațiile de autobuz (cel puțin prin Brașov, ceea ce înseamnă o promovare excelentă). Ca dovadă, astăzi a venit frumos un curier și mi-a adus o pungă de la HBO România în care uitați ce am găsit.

Mulțumesc mult, mult pentru poster și agendă! Curierul acela a fost un fel de mesager al lui Moș Crăciun. Acum copilul din mine este fericit că are poster mare cu Game of Thrones.

2 comments / Add your comment below

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.