Friday News

Astăzi cei de la Google și Motorola (companie cumpărată de Google) au lansat un telefon șmecher, Moto X, dar în ciuda review-urilor pozitive și a performanțelor bune ale telefonului, specialiștii estimează că nu vor fi vânzări record. Iată de ce!

Cei de la Jackass fac un nou film, iar caracterul principal din acesta va fi un bătrânel pe nume Irving Zismanadică Johnny Knoxville. Trailerul abia a apărut și pare foarte promițător. Eu am râs bine doar din trailer, abia aștept să văd și filmul.

O poveste emoționantă spusă de un fan, despre tenismanul Roger Federer. Mare sportiv, mare om.

Aici aveți 26 de tatuaje speciale văzute la Comic-Con-ul de anul acesta.

Aceasta este prima reclamă transmisă vreodată pe TV. A fost lansată înaintea unui meci de baseball, în anul 1941 și a costat compania Bulova doar 9 $ pentru a o aduce pe televizor.

American Hustle, un thriller care se va baza pe un caz de corupție din anii 70′ va fi adus pe marile ecrane de David O. Russell, regizorul filmului Silver Linings Playbook, și îi va reuni pe Bradley Cooper și Jennifer Lawrence, însă cireașa de pe ecran va fi Christian Bale ce va interpreta rolul unui escroc genial, care împreună cu prietena sa vor fi nevoiți să lucreze sub acoperire pentru FBI pentru a păcăli o serie de politicieni. Trailerul se prezintă foarte bine și îl puteți viziona aici. Mă atrage foarte tare prezența lui Christian Bale în acest film și este un motiv sufucient de a mă face curios.

Cinci filme care au îmbunătățit cărțile, după spusele autorilor chiar. Unul dintre ele este Fight Club.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.