Cristian Gog vs Mihai Petraiche

În fiecare competiţie, indiferent că este vorba de Românii au Talent, Vocea României, Survivor, The Amazing Race etc, îmi aleg un favorit de la început. În cazul acestei ediţii de Românii au Talent, am avut doi favoriţi: Cristian Gog (cel care a ieşit câştigător)şi Krem, departajându-i doar prestaţia din seara respectivă. Aseară, Cristian Gog a fost mai bun decat Răzvan Krem Alexe, ceea ce m-a determinat să ţin cu Gog. Însă, ce mi se întâmplă mereu în astfel de competiţii, este că ceva din mine se trezeşte şi îmi direcţionează simpatia către alt concurent, care, de cele mai multe ori, nu se află printre preferaţi. În cazul finalei sezonului doi de la RaT, persoana  pentru care simţeam că vreau să câştige cu adevărat, a fost Mihai Petraiche. Şi pe bună dreptate, merita să câştige! M-a fascinat cu tehnica lui, cu talentul său şi cu acel curaj, pe care puţini îl mai au în faţa vieţii, dupa ce trec printr-un capitol neplăcut, precum un accident.

Aseară, Cristian Gog a fost favoritul meu, dar Mihai Petraiche a fost omul care aş fi vrut să câştige şi căruia să-i strâng mâna. Felicitări lui Gog, dar şi lui Mihai. Sunt sigur că Mihai are toate şansele să aibe un viitor mai strălucit decât Cristian. Oricum, mult noroc amândurora! A, şi pentru blogosferă. Nu e chiar nevoie de pupincurisme, cum că a câştigat persoana pe care aţi promovat-o şi  aveţi mai multă influenţă decât Lady Gaga.

Apropo, cât mai e gramu’ de conjunctivită?

4 comments / Add your comment below

  1. Pacat de krem si conjuctivita lui, putea sa faca un numar mult mai bn daca nu avea problema asta. Gog a castigat pe merit, la fel ar fi facut si dansatorul, dar nu stiu ce a cautat Leana pe podium, in locul lui Krem sau a celor de la Trio Zamfirescu.

    1. :)) conjunctivita aia nu prea este conjunctivita, cred eu. Cat despre reprezentatie, a fost slab asta-seara. Trio Zamfirescu, intr-adevar au fost buni tare, dar pe mine ma multumeste ca Leana a fost pe podium. Nu credeam ca sunt oameni in Romania care ar vota si capacitatea unei minti aproape geniale, ca nu e chiar un numar de finala, asta este altceva, dar baiatul ala este foarte tare :). Gog a fost bun, dar a avut noroc pentru ca s-a scos cu numarul cu servieta, daca ramanea doar cel cu cardiograma, era foarte, foarte slab si previzibil:)

  2. Ai dreptate in privinta numarului lui Gog, servieta a salvat, dar banuiesc ca lumea l-a votat pentru ca a fost..ceva nou. Dansatori (chiar daca nu ca Petrache) au mai vazut, la fel si rapperi, el a socat, chiar daca numarul din finala a dezamagit,un pic.

    1. Ce e de socat si admirat la Gog, este felul in care isi prezinta numerele. Ca ele se fac, dar ai nevoie de ani de munca si de o anume carisma sa le faci la cel mai bun nivel. Intr-adevar a fost bun, dar nu stiu cat talent si cata munca, cred ca raportul asta era unul mai mare la Mihai Petraiche, ma refer la talent.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.