Broxo lansează un serviciu de customizare sneakers, unic în România

Dacă nu ați auzit încă de băieții de la broxo.ro, cred că este momentul ca aceștia să își facă un loc bine meritat în lista voastră de site-uri de încredere și de calitate atunci când vine vorba de cumpărat sneakerși originali din România.

Datorită faptului că mă enumăr printre cei intersați de mișcarea din acest domeniu, cum probabil ați văzut și în alte articole, am decis să vă spun câte ceva despre un serviciu unic în România, care are foarte mulți adepți în alte țări și care vă este pus acum la dispoziție, pentru prima dată într-un mod oficial pe la noi, pe site-ul celor de la broxo, categoria CUSTOM: broxo.ro/custom

Pentru că am avut ocazia să vorbesc cu cineva de acolo, care mi-a expus toate detaliile acestui serviciu, cu o transparență care merită apreciată, vă voi spune câteva dintre lucrurile pe care le puteți face jucându-vă în această categorie.

În primul rând, ar trebui să știți că vă puteți personaliza sneakerșii ușor și rapid prin intermediul serviciului online de customizare, văzând în timp real cum va arată perechea pe care o alegeți.

broxo.ro/custom este disponibil pentru patru modele all-white, care fac parte din catalogul de sneakers de pe site. Utilizatorul poate selecta dintr-o gamă de peste 30 de culori și aproape 10 paternuri. Trebuie să mai știți că durata medie, până când perechea de încălțăminte customizată de voi online este gata și vă este livrată la ușă este undeva în jur de 4 zile. Plata se face doar online.

Customizare plăcută!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.