Brașovul va avea curând o anticafenea

Ce e o anticafenea?

Nu, nu e un loc special pentru cei care nu consumă cafea, ci este un concept internațional care promovează productivitatea, astfel încât clienții plătesc timpul petrecut acolo, nu consumația.

Cât costă? 

O sumă modică pentru ce oferă și cum poate fi exploatat (în bine) un astfel de loc de către clienții săi. Mai exact 9 lei pe oră. Repet, este un loc în care nu se pune accent pe consumație, ci pe producție.

De ce aș plăti 9 lei/oră?

Pentru că ai ocazia să lucrezi într-un loc cu oameni faini, să pui bazele unor proiecte îndrăznețe și creative, să împarți experiența ta cu alții și să primești la rândul tău sfaturi de la ceilalți. Să studiezi/lucrezi/gândești/citeși/stai pe net în liniște și nu înconjurat de fum de țigară. Să bei cafea, ceai, băuturi non-alcoolice, să mănânci ceva, să-ți muți biroul de freelancer de acasă într-un loc unde mai mult ca sigur productivitatea ta va crește. Poți socializa cu oameni faini și cu care împarți interese și pasiuni comune și sunt sigur că este un mediu foarte plăcut pentru toți, dar mai ales pentru freelanceri, studenți etc.

Când se deschide?

Anticafe AgileHub își deschide porțile la finele acestei săptămâni.

Unde?

Pe Strada Horia nr. 53.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.