Black Friday pentru cărți

A început febra Black Friday și putem vedea asta în toate magazinele mari online și nu numai. Anul acesta, în perioada 24-30 noiembrie, cei de la targulcartii.ro vin cu o propunere faină și incitantă pentru voi. Eu vă sugerez ca, pe lângă electronice și multe alte lucruri faine pe care sunt sigur că le veți achiziționa, să căutați oferte faine și la cărțile pe care doriți să le citiți. Pentru că, cum prea bine știm cu toții, cărțile te fac neprost.

Așadar, în perioada pe care am menționat-o mai sus veți avea parte de cărți black friday din partea celor de la targulcartii. Zic că merită să aruncați o privire și să mai adăugați titluri care vă lipsesc din bibliotecă.

De asemenea, veți avea la dispoziție o întreagă librărie online de black friday care oferă cititorilor cele mai valoroase titluri autohtone și străine, la prețurile cele mai mici. În selecția de cărti Black Friday la TargulCartii.ro se număra pagini de ficțiune și științe semnate de scriitori romani și din străinătate, cărțile tipărite în limbi străine, artă, cultură, studiu și critică, ghiduri practice, tratate despre educație, lirică, scrieri pentru copii și multe alte lucrări renumite.

Reducerile în rândurile cărților black friday oferite de targulcartii sunt între 50% și 90%, iar acestea vor fi aplicate tuturor categoriilor de pe site. Ceea ce nu poate fi decât o veste extrem de bună.

Cred că este o ocazie numai bună de a vă completa biblioteca și lista de lecturi cu acele titluri care vă lipsesc sau care vă stârnesc curiozitatea. Eu am pus ochii pe câteva titluri numai bune și aștept finalul lunii noiembrie pentru a-mi achiziționa respectivele cărți.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.