Artă şi egoism.

Nu v-aş fi arătat asta. Da, pentru că sunt un egoist, dependent de muzică bună, de artă, filme, oameni de calitate, şi pentru că nu-mi place ca ceva descoperit de mine să devină în scurt timp cunoscut de toată lumea şi să nu mai conteze că am fost printre primii acolo. Când spun asta mă gândesc la muzica celor de la The Weeknd, pe care o ascultam de când aveau câteva vizionări pe youtube, iar acum toată lumea a auzit de The Weeknd. Bine, poate vorbesc şi fiind sub influenţele lui Lucian Blaga, care consideră, la fel ca mine, că descifrarea unui mister echivalează cu distrugerea acestuia. Dar când vine vorba despre ceva care mă uimeşte şi domeniul din care provine mă pasionează, devin al dracului de posesiv.

Oricum, îmi place mult de voi, fiindcă sunteţi nişte cititori de calitate, iar ceea ce vreau să vă arat a fost făcut deja public pe site-uri mari, multă lume aflând de acest video. Aşa că, cu siguranţă trebuie să împart şi cu voi. M-a lăsat cu gura căscată, mi-a plăcut enorm, m-a făcut să mă înclin în faţa lui Shia LaBoeuf (ca salata) şi al talentului său actoricesc. E băiatul speriat din blockbusterul Transformers, dacă nu ştiţi de unde să-l luaţi. Enjoy!

2 comments / Add your comment below

  1. Ah, super. L-am descoperit si eu nu demult pe tumblr. Egoistul constient de asta nu mai este atat de egoist din cate vad.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.