Am văzut Avengers: Age of Ultron ca să fiți nevoiți să-l vedeți și voi

Deliciu! Îmi imaginez echipa care a lucrat la efectele și la imaginea acestui film ca fiind cel mai cool grup de geeks, fani comics și Star Wars, oameni mișto, care au viziune și skill. O frumusețe, vă zic. Cadre, culori, efecte, umor, tot ce vrei de la un blockbuster care să te relaxeze și care să mă mulțumească și pe mine.

Dacă te duci să-l vezi crezând că vezi ceva realist, o dramă sau dacă vrei să-ți schimbi viziunea despre viață, află că Avengers: Age of Ultron, într-adevăr, e puțin mai realist decât Fast 7, dar nu te duci să vezi un film artistic și, de asemenea, poți trece peste postarea asta.

Filmul începe foarte fain, în forță, cu o misiune pe care o au super-eroii la o bază Hydra. Din primele cadre îți dai seama că tot ce s-a întâmplat acolo, în producție și post-producție, a fost foarte profi și filmul e la modul: “Sit yo’ ass and give me your money!“. Nu zic prea multe, că-l spoileresc aiurea, dar vreau să știți că este fix ce trebuie pentru un film de genul acesta și că trebuie văzut neapărat în cinematograf. Umor bun, efecte, boom-uri, urlete, povești din trecut, Thor, Stark, Hulk, testosteron, tot. Mergeți la el. Eram mult mai fain dacă nu era 3D, dar no, asta e!

Eu l-am văzut la noul cinematograf din Brașov, Cinema One, despre care am spus că vă voi lăsa niște păreri după ce văd un film acolo. Eh, acesta este al doilea văzut și vă spun acum. E fain, merita Brașovul un cinematograf mai mișto, cu de toate, locuri și săli. Ar fi fost și mai fain dacă nu mirosea a mucegai în săli, pânza ar fi fost măsurată după câteva standarde, astfel încât să nu pui benzi negre la filme și personalul puțintel mai rapid și nu atât de haotic.

În rest, toate bune și frumoase ca o agenție de modele.

2 comments / Add your comment below

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.