Am încercat produsele Crep Protect ca să vi le recomand și vouă

Ca și idee, solutiile Crep Protect sunt foarte eficiente în curățarea, întreținerea și protejarea pantofilor sport din piele, nabuc, piele întoarsa și materiale textile. Acum că știți la ce mă refer, ar trebui să știți și faptul că cei de la BROXO sunt unici importatori și distribuitori în România pentru produsele Crep Protect.

Produsele Crep Protect sunt comercializate în 52 de țări și hype-ul din jurul lor este unul real și creat foarte mult de branduri partenere precum FootLocker, JD Sports, Size?, Champs, Finish Line etc. Deci dacă vrei ca adidașii tăi să fie mereu fresh & clean trebuie să încerci aceste produse. 

Cum am spus, eu am avut ocazia să testez câteva produse și am fost foarte mulțumit. De exemplu, Kit-ul de curățare Crep Protect a fost o surpriză plăcută. Peria este foarte calitativă, iar spray-ul își face foarte bine treaba de a îndepărta murdăria de pe adidași. 

Am încercat și Spray-ul Crep Protect ce adaugă pe sneakerși o peliculă care respinge umezeala, praful, murdăria și care îi ferește de zgărieturi și de decolorarea produsă de razele UV.

Un alt produs fain și folositor ar mai fi șervețelele umede, care ajută foarte mult în cazul petelor. Sneakerșii trebuie curățați cât mai rapid de la producerea petei cu aceste șervețele, iar după ce totul se usucă, pata dispare complet. Am încercat pe o pată destul de mică, dar facută cu mai multe zile în urmă și it worked. 

Așa cum v-am spus, eu am folosit produsele, mulțumită celor de la BROXO și le recomand cu încredere, chiar m-au convins.

So, go grab ’em!

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.