2 ani mai târziu, despre PS4

Nu pentru grafică, dar pentru exclusivităţi.

I mean, dacă eşti printre aceia care îmi vei spune să-mi iau PC că are FPS mai bun şi o grafică mai şmecheră, I know, hai să depăşim situaţia, te abţii, cunosc argumentele şi contra-argumentele, cunosc bătălia asta. I don’t care about it.

După doi ani în care m-am jucat ba intens, ba l-am lăsat o lună-două să se prăfuiască, PS4-ul meu a fost cea mai bună alegere pentru gamer-ul în a cărui tipologie mă potrivesc. Adică ore întregi de joacă, nesomn pentru câteva jocuri faine versus plictisit, fără chef, fără entuziasm pentru majoritatea celorlalte jocuri.

Ce pot să spun este că printre cele mai bune jocuri pe care le-am jucat au fost exclusivităţile, iar PS4 este o alegere super faină dacă eşti un gamer de ocazie, ca mine, sau dacă o să cauţi grafică (nu mă contrazic, deşi am tendinţa asta deseori, dar poţi vedea o grafică bine lucrată şi la 35 FPS şi la 69 FPS), story şi competiţie cu trofeele PS4 într-un joc, dar cam atât. Majoritatea jocurile pe care le-am jucat cu plăcere pot fi încadrate în categoria asta. 

În concluzie, recomand pentru exclusivităţi PS4 în primul rând, alte motive ar mai fi comoditatea şi poate şi lipsa nevoii de upgrade.

Ce am jucat şi mi-a plăcut:

Plus că acum, cum se apropie şi Black Friday şi Crăciunul, cred că este o idee bună şi accesibilă să îţi iei o consolă PS4 sau să faci cadou una.

Tip: Jocurile la preţuri bune sunt mereu pe MediaGalaxy sau Emag.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.