Skip to main content

Ziua mea

7:10, m-am trezit de la prima alarmă, nu a fost nevoie de amânare sau alte artificii ale somnului leneș ce cade deseori pe mine în zori. Am dormit doar trei ore, dar nu simt nicio urmă de oboseală, doar ochii mă trădează. Azi-noapte, după ce am citit cam o oră, am zis că ar fi cazul să mă culc și eu. Era două noaptea, iar eu urma să am examen dimineață, adică azi.

Am încercat să adorm și nu reușeam să găsesc de la ce vine U-ul din URL și URI, știam restul cuvintelor la ambele abrevieri, dar nu știam de unde vine U. Să fie de la Universal sau de la Unique sau Uniform? Căcat! Doar ce citisem despre. Nu puteam adormi, așa că am mai deschis puțin Kindle-ul și am mai citit câteva pagini, până somnul dădea târcoale ceva mai curajos. Am încercat iarăși să adorm. Dar de la ce dracu’ vine U-ul ăla? Parțial adormit ajunsesem la variante precum Uhatever.

În fine! Ziceam că m-am trezit cu ușurință pe la 7:10 și m-am dus să mă spăl pe dinți, ochi și să mă îmbrac. M-au sunat ai mei să-mi zică la mulți ani. Pe la 7:30. M-am dus la examen, am intrat cu prima grupă, am ieșit al doilea. Am luat notă faină. Veni vidi vici! Instalat, compilat, deployat, rulat, gen.

Am urcat fericit în autobuz. Guys, e ziua mea și am luat un examen tricky! În autobuz mirosea foarte puternic a mir și toți călătorii erau de vârste foarte înaintate. Ciudat, autobuzul ăla e plin de studenți de obicei și de ce miroase a mir și de ce așa de mulți bătrâni? E joi, nu duminică. Apoi mi-am dat seama că e ziua mea, poate m-au martirizat ăștia în vreun fel și acum se serbează ziua mea și la biserică. Eu și Kanye West. Welcome to party, bitchez! O femeie se chinuia să-și prindă cureaua la ceas. Cam trei stații. Un domn citea Brașovul meu, mai exact un articol despre alergatul în cerc sau poate doar asta am văzut eu, dar e nasol să alergi în cerc, oricum. Eu nu vreau să alerg în cerc.

Mi-am dat seama că sunt îmbrăcat în negru și am zâmbit. E o culoare așa veselă. Nu s-a întâmplat nimic grav, dar mă îmbrac în negru că am auzit că muriți după mine, mai ales astăzi.

La tradiționala întrebare: Cum e la 21? Mi-am dat seama că s-au produs câteva schimbări și că ceva e altfel. Nu am o făcut o analiză totală, dar îmi dau seama că nu primeam urări la 7 dimineața, fiindcă obișnuiam să dorm atunci. Dar da, anii vin cu mai puțin somn și mai multă responsabilitate. Nu cred că e rău dacă m-am obișnuit așa. Ah, trebuie să mă reapuc de scris.

Cam asta am vrut să vă zic, despre cum mi-a fost dimineața, restul zilei probabil va fi awesome, dar nu are rost să vă povestesc, voiam să ajung la o concluzie și să mă laud că e ziua mea. Glumesc. Mulțumesc de urări!

Sharing is caring!

Dan Novac

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

2 thoughts to “Ziua mea”

 1. La multi ani! Felicitari ptr examen! Ma anunta facebook-ul ieri ca e ziua ta si ma tot tineam sa-ti spun acolo un la multi ani ratacit printre multe alte urari, dar am uitat. Ma bucur pentru postarea asta, pentru ca esti fericit si pentru ca in sfarsit ai decis sa scrii la fel cum faceai cand am inceput sa-ti citesc blogul. Nu stiu de ma tot intorc aici mereu. Probabil ptr ca esti bun la asta! Mult succes sa ai si sper sa-mi dai ocazia sa te citesc si la 31 de ani. Btw, foarte amuzanta faza cu Uhatever

  1. Hehe, mersi mult, mult, Oana!
   Ma bucur enorm că te întorci aici.
   Voi anunța din timp ce și unde voi scrie.
   Mersi încă o dată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares