Muzică

Top 5 albume hip-hop românești din 2013

Atenție! Vei citi un top extrem de subiectiv și nu trebuie să ții cont de el. Nu sunt critic de muzică, doar un ascultător vechi care nu vede o mare brânză, la momentul actual, în peisajul hip-hop-ului românesc, deși sunt câțiva băieți cu mult potențial. Însă pentru acei câțiva puteți adăuga încă zece alții pentru fiecare, care nu au nici măcar o treabă cu hip-hop-ul. În fine, anul 2013 a fost salvat la final de un album genial pentru că a fost un an cam sec pentru hip-hop, în România.

Am pus pentru fiecare album playlist-ul aferent de Youtube, unde le puteți savura legal și frumos. Sper că nu am uitat vreun album fain de prin 2013 pe care l-am ascultat cu plăcere, dar nu cred, deoarece a fost așa secetă încât și topul acesta mi-a fost greu să-l fac.

Sharing is caring!

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

6 Comments

    • Dani

     Pentru mine Pilde a trecut ca și cum nu ar fi fost. Nu prea a fost un album la care să vreau să mă întorc. De aceea alegerea asta.

      • Dani

       Am auzit de el, nu l-am ascultat. Am impresia că uneori am ajuns puțin la saturație cu hip-hop-ul românesc, chiar nu mai am răbdarea să ascult orice. După câțiva ani buni de ascultat foarte mult hh românesc și tot felul de căutări să fiu la zi cu totul, mi-a cam ajuns și ascult doar ce mi se mai pare mie de calitate și mi-a confirmat cumva. Îmi pare foarte repetitiv și monoton pe alocuri. Am ascultat mult, probabil prea mult, dar suntem mici la nivel de hip-hop.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares