Recomandări

Sweater Generator

Iar scriu un post în care-i voi lăuda pe cei de la Coca Cola. Asta e, fac ei cum fac și se nimeresc fix pe gusturile și plăcerile mele nevinovate. Îmi place la nebunie perioada ce va urma, adică luna decembrie. Da, Crăciun, zăpadă, brad, pârtie, pulovere etc. Tocmai am enumerat câteva cuvinte care-mi transmit extrem de multe sentimente și cu ajutorul cărora mi se pune un zâmbet tâmpit pe față.

Cei de la Coca Cola, mai precis Coca Cola Zero, au știut să facă iarăși o treabă faină. Au făcut un Sweater Generator, adică un locușor în care te duci și îți faci tu ce model de pulover ți-ar plăcea să porți iarna aceasta, iar apoi dacă vei convinge foarte multă lume să te voteze, ai șansă și să îl primești. Totul este să te numeri printre primii 100 atunci când se trage linie. Eu iubesc puloverele, mai ales cele cu modele de iarnă pe ele, așa că mi-am creat și eu unul. Este cel de AICI. Mi-ar plăcea mult să votați de fiecare dată când aveți ocazia, deoarece puteți vota în fiecare zi. Nu de alta, dar îmi place tare modelul care mi-a ieșit și îl vreau pe mine de Crăciun. Mulțam!

De altfel, puteți și voi să vă creați propriul model de pulover dând click aici. Și puteți avea o șansă la puloverul oferit de cei de la Coca Cola Zero. Felicitări încă o dată pentru toată lumea de la Coca Cola care se ocupă de online/marketing. Sunt fericit că am motive să scriu iarăși despre ei. Bun!

L.E: M-am entuziasmat prea tare cu concursul și, după ce am citit regulile, se pare că doar americanii pot câștiga puloverele votate. Damn you, America!

Sharing is caring!

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares