Păreri

Știrile zilei

Aceasta va fi o nouă categorie în care eu voi scrie câteva știri pe care EU le consider interesante și care cred că merită să le împart cu voi. Deci, nu o să accept reproșuri de genul, Guvernul a stabilit o nouă lege, de ce nu scrii despre aia sau de ce nu scriu despre Suleyman Magnificul sau despre mai știu eu ce alte aberații. Vor fi aici doar știri pe care eu le consider faine. Și nu neaparat că vor fi toate din acea zi, poate le voi aduna în două sau trei zile.

Începem cu cea mai proaspătă, de acum câteva minute. Noul trailer The Wolverine a fost lansat. Puteți să-l vizionați aici.

Tumblr a trecut de pragul de 100 milioane de bloguri deținute. A trecut mult, mult timp. Eram acolo pe când erau doar câteva mii și pe când userii erau foarte tari și îl foloseau doar ca să se relaxeze și să distribuie niște poze care defineau anumite stări. Acum, fiecare puști cordit a auzit de Tumblr.

Teo Trandafir și-a făcut blog. Pe care va scrie sau așa ne-a lăsat impresia. Am înțeles că a mai avut unul, dar eu nu știam despre acela.

Dr Dre, cel care l-a făcut mare pe Eminem, dar și unul dintre cei mai buni prieteni ai acestuia, a confirmat că noul album al lui Eminem este aproape de finalizare. Acesta urmează să fie lansat undeva după Memorial Day (asta e prin Mai, parcă). Oricum, e o veste care mă bucură foarte mult, deoarece ultimul său album a fost unu bun și a dat semne clare că și-a revenit după ceva greutăți în viață, dar și în cariera sa muzicală.

Sunt zvonuri cum că noul album al lui Kanye West s-ar numi  I am GodDar cei care se ocupă de promovarea și imaginea artistului neagă acest lucru și spun că următorul lui single s-ar putea numi I am A God. Personal, eram mult mai impresionat dacă albumul se numea I am God. Aroganța lui Kanye l-a dus departe în această industrie și să nu uităm că nu de mult, prin 2004, abia știa lumea de numele său, iar acum este una dintre cele mai importante persoane din această industrie. Drumul a fost lung, dar a urcat repede și l-a adus departe.

HBO România au organizat un concurs cu premii foarte atractive (cel puțin pentru mine) pentru fanii Game of Thrones. Trebuie să răspundeți la 10 întrebări și veți fi înscriși în concurs. Pe 1 Aprilie, la ora 21:00, pe HBO va fi transmis primul episod din Urzeala Tronurilor Sezonul 3.

S-a făcut un top 10 al brandurilor care sunt posibile să dispară în cursul acestui an. Herbalife și Avon sunt printre ele.

Sunteți nostalgici după serialul Entourage? Nu-i nimic, a fost confirmat mai de mult un film de lung metraj cu aceeași distribuție, dar știrea de astăzi este că, unul dintre cele mai îndrăgite personaje din serial, Ari Gold, va fi personaj principal într-un nou serial, numit Mr. Selfridge.

Sharing is caring!

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares