Păreri

Știrile Zilei 29.03.2013

În era în care upgrade-urile au devenit ceva la ordinea zilei, iar acest cuvânt este din ce în ce mai uzat, cei de la Mashable au făcut un top 10 al lucrurilor care nu au nevoie să fie upgradate.

FJSC a publicat oferta educațională pentru anul 2013-2014. Deci, viitori studenți, documentați-vă de pe acum dacă vreți să aplicați la Jurnalism, Publicitate sau PR (nebunelor!).  Sunt 100 locuri la Jurnalism, 75 la Comunicare și Relații Publice și 50 la Publicitate. Cred că sunt mai multe locuri decât anul trecut. Mă rog, asta e de bine. Partea proastă e că încă este foarte posibil să vă ceară să-i faceți o farsă tatălui în timp ce el citește Cancan de pe WC sau să vă imaginați visul umed al lui Măruță cu Andra, dar nu contează asta. Detalii, detalii. În fine, succes! Nu știu de ce am scris știrea asta, când puteam demonstra cât de frustrat sunt că nu am intrat la FJSC. Dar sunt băiat bun. Nu? Al dreacu’!

Amazon.com a cumpărat site-ul Goodreads. Un site foarte bun și bine pus la punct despre cărți. Eu știu de ceva timp de el și mi-a plăcut enorm cum este organizat și structurat. Sper să nu-l strice această alăturare cu Amazon, dar ținând cont că aceștia sunt liderii pe piața mondială de vânzare a ebook-urilor și a cărților, nu cred că se va întâmpla ceva rău cu îndragitul Goodreads.

Un nene care lucrează pe Wall-Street și-a lăsat job-ul pentru a practica fotografia. Și bine a făcut. Câteva fotografii făcute în cartierele  rău famate ale New York-ului le puteți vedea aici. Sunt superbe, iar ideea este una foarte bună. Nea’ Chris, bine ai făcut că ți-ai lăsat costumul în cuier și ai luat apăratul la gât.

Suspended Coffee este un concept conform căruia poți plăti o cafea și să o lași acolo pentru cei care nu și-o pot permite și au nevoie de ea. E o idee drăguță, cu multe plusuri și câteva minusuri. Dar vestea bună este că va veni și în România, mai exact în București, Brașov și Iași. Dacă sunteți iubitori de cafea și vreți să faceți o faptă bună când vă beți cafeaua, Suspended Coffee este o idee bună.

Sharing is caring!

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares