Păreri

Știrile zilei – 15 Mai 2013

Dacă urmăreați deja serialul, am o veste grozavă pentru voi. The Newsroom sezonul 2 va rula pe micile ecrane curând. Dacă nu-l urmăriți, vi-l recomand. Cred că este, momentan, unul dintre cele mai bune seriale care rulează, dar underrated. Cred că asta se va schimba în scurt timp. Iată teaser trailerul sezonului 2.

Vineri se va lansa la noi mult așteptata ecranizare după romanul lui Fitzlegard, The Great Gatsby. Pentru că sunt genul care preferă să citească mai întâi cartea și apoi să vadă filmul, am reușit să o citesc într-un drum cu trenul. M-a surprins plăcut. O carte foarte bună, cu personaje bine conturate și multă substanță. Din ce am citit, nu știu dacă filmul se va ridica la nivelul așteptărilor și nicidecum la nivelul cărții, dar aștept să îl văd, apoi vă spun părerea mea. Ah, cu ocazia citirii cărții, am aflat și că Polirom are o colecție nouă foarte drăguță și bine structurată a cărților. Top 10+ se numește și are titluri foarte bune.

Ați văzut Iron Man 3 și sunteți curioși de ce s-ar putea întâmpla într-o viitoare parte din The Avengers? Iată câteva subiecte posibile.

Știi, uneori îți este greu să renunți la unele lucruri. Pentru trecutul lor, pentru amintirile pe care le ai cu acestea sau pentru diverse astfel de motive. Aici găsești 9 moduri mai neconvenționale care te ajută să renunți mai ușor la lucrurile care te trag în jos.

Noul album Daft Punk, poate fi ascultat pe ITunes. Data de lansare este 21 Mai și albumul se numește Random Access Memory. 

Voi ați văzut ploaia cu mici? Cred că Knorr o face bine.

Sharing is caring!

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares