Skip to main content

Step Up: Revolution

Am intrat la film relaxat, fără nicio așteptare din partea lui, cu aceleași picioare de lemn (metaforc, vorbind) cu care dansez (nu fac asta), care m-au condus la un film despre dans. Un fel de Alice în Țara Minunilor eram. Doar că la final am zis: “Mi-ar plăcea și mie să dansez ca ăia.” Am aflat, când am citit pe bilete locul, că este și 3D, deoarece nu aveam vreo idee despre film. Recunosc, am văzut primele două părți, care au fost ok, dar apoi n-am mai vrut să mă intereseze. Aceasta este partea a patra, care este tradusa cu “Dansul Dragostei: Revoluția”, un lucru pe care nu-l voi înțelege vreodata. Este peste capacitățile mele intelectuale această traducere.

Probabil dacă îl vedeam acasă, pe un monitor de calculator/laptop, chiar și televizor, mi se părea cea mai mare porcărie. În schimb, la cinema, în formatul 3D, care i-a oferit mult dinamism peliculei, chiar a fost drăguț. Bineînțeles, nu te duci la un film ca ăsta pentru că vrei să afli sensul vieții, să plângi ca la Titanic (asta doar dacă nu ești o puștoaică care plânge la Twilight) sau să te întrebi “ce ar fi fost dacă…”. Te relaxează și îți animă ziua mai tare, iar cât timp rulează, din pricina formatului 3D și a scenelor de dans (care sunt foarte bune, mai ales cea de la muzeu, preferata mea), nu prea te plictisești. E adevărat, scenariul este unul des întâlnit, clișeeic și previzibil. Băiatul cu pătrățele de la periferia orașului, se îndrăgostește de fiica celui care vrea să construiască un complex modern de hoteluri chiar în locul unde el, familia și prietenii săi locuiesc. Restul veți vedea și voi ce se va întâmpla. Ah, orașul în care se petrece acțiunea este Miami. V-am zis asta pentru că pentru mine ar fi relevant. Cert este că, experiența din cinematograf la un astfel de film, te face să nu regreți că ai pierdut timpul cu el și chiar vei ieși mulțumit de ceea ce ai văzut din punct de vedere al calității scenelor de dans, al muzicii și coregrafiei dansurilor, unde este și ceva inovație. Este de văzut, dar cu o mențiune foarte importantă, de văzut la cinema, deoarece dacă aveți de gând să-l vedeți acasă,  nu vă recomand. Este un prilej bun de relaxare și îți dă ceva energie în timpul dansurilor, pentru că sunt unele foarte bune și mai că dansam în scaun.

Așa că, mulțumită celor de la MediaPro Distribution și FilmSi.ro, vă ofer două invitații de câte o persoană la filmul Step Up: Revolution. Cu condiția ca filmul să fie văzut la Cinema City Brăila. Invitațiile vor merge la cei care comentează mai jos și îmi spun care film din cele 4 (Step Up, logic) v-a plăcut cel mai tare și de ce. Aștept comentariile voastre! Duminică seara voi anunța câștigătorii.

Câștigătorii sunt: Ana și Teo Doru. Vă voi contacta pentru detaliile necesare.

Sharing is caring!

Dan Novac

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

8 thoughts to “Step Up: Revolution”

  1. Ei bine, cred ca primul mi s-a parut cel mai dragut (nu sunt sigura ca le-am vazut pe toate, oricum), insa cand ma gandesc la Step Up , ma gandesc la primul din serie pe care l-am vazut. Si recunosc, mi s-a parut mai degraba un film adolescentin destul de slab. Insa tipul dansa fain, ce-i drept.

  2. De indata cum am vazut titul si imaginea postului mi-am zis ca trebuie sa citesc neaparat despre ce e vorba , dar nu intamplator ci pentru ca m-as putea considera unul dintre fanii filmelor cu si despre dans , iar seria Step up este , fara indoiala , cea care m-a atras cel mai mult . Am vazut toate filmele, dar nu o singura data caci sunt scene care mi-au ramas in minte, iar eu sunt genul care imi place sa revad un film atunci cand acesta m-a marcat intr-un fel sau altul . Evindent ca in orice film sunt si puncte tari si puncte slabe . Primul film mi-a placut cel mai mult. Povestea de dragoste a fost foarte frumos imbinata cu ritmurile frenerice ale melodiilor Bout it , Show me the money , Give it up to me etc . Cine poate uite scena cand cei doi danseaza pe acoperis sau dansul de la final , o perfecta imbinare de street dance si balet ? Si nu in ultimul rand cine il poate uita pe Channing si miscarile lui perfecte :)) ? Al doilea film a fost de asemenea reusit chiar daca personajele s-au schimbat . Robert Hoffman e de asemenea un dansator foarte bun si impreuna cu Adam Sevani aka Moose au facut deliciul filmului . Dansul de final a fost unul extrem de reusit [ cel in ploaie] si am retinut replica lui Andie [ parca asa o chema] care suna cam asa : “the best part of the streets is not about what you got, it’s what you make of what you’ve got ” . In ceea ce priveste cel de-al treilea film , sa fiu sincera am fost putin dezamagita pentru ca cei doi actori nu mi-au parut a fi tocmai cei mai buni dansatori si nici foarte buni actori , oricum Moose din nou a fost cel care m-a fascinat , caci tipul se misca foarte bine . Dansul de la final a fost de asemnea frumos . Costumele de la final si jocul e culori si lasere a fost incredibil . Per total filmele din seria Step Up le consider a fi reusite si raman o fana a lor , cu si fara Channing Tatum :))

  3. Seria de filme “Step Up” este una cat se poate de reusita, magnifica vor spune iubitorii genului.
    Dupa parerea mea, toate partile au fost reusite. Fiecare parte are ceva ce te atrage in mod special. Dar, parca primul film mi-a ramas mai bine intiparit pe retina si imi amintesc de el cu mult mai multa placere, pentru ca, pe langa muzica si coregrafia dansurilor, care au fost foarte bine imbinate, filmul are si o poveste minunata. Daca la toate astea il adaug si pe Channing Tatum, care este unul dintre actorii mei preferati, nota pentru prima parte a seriei nu poate fi
    decat 10. In opinia mea, este cu mult deasupra celorlalte parti, asta daca excludem placerea vizionarii proiectiei 3D a partii a treia. Seria “Step Up” face parte din categoria filmelor pe care nu le poti povesti, ci trebuie neaparat sa le vezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares