Păreri

Starbucks România fail

Starbucks România merge destul de bine. Toată lumea îi laudă prin Social Media, pe la conferințe sau mai știu eu prin ce locuri de pișcotit. Ei sunt șmecheri, au clienți, au cafea scumpă, au tot felul de iubitori și fani pe diferite rețele sociale. Doar că de data aceasta au cam dat-o în bară urât. Mai ales reprezentantul lor pe Social Media. Un client a venit să-și exprime o nemulțumire și cei de la Starbucks i-au răspuns. Doar că cel/cea care reprezintă imaginea Starbucks Promenada pe internet a vorbit așa cum le răspunde celor care comentează la pozele ei (dacă este o ea) în sutien. Adică așa:

Cam urât. Mă gândesc că dacă oamenii care stau la birou și se ocupă de Social Media vorbesc așa cocalarish, nu cred că-i reține nimic pe cei care servesc să-mi scuipe în cafea. Asta nu aș spune-o eu neapărat, fiindcă sunt sigur că sunt oameni faini și la Starbucks, dar asta poate spune orice client judecând după felul în care scrie omul lor de Social Media.

Update: S-au pus niște întrebări și, aparent, acesta nu este contul oficial Starbucks Promenada. Așteptăm, totuși, ceva mai oficial decât discuții pe Facebook. Ca să nu rămânem chiar așa dejamăgiți.

 foto

Sharing is caring!

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares