Silent Strike & Kazi Ploae – Silent Regis EP

Kazi Ploae este unul dintre puținii artiști români pe care îi respect și îi admir enorm. Îmi place mult ceea ce face, încă de la primul său album și, de atunci, am fost mereu la curent cu tot ceea ce scoate nou. Probabil vă voi mai povesti multe despre el cu altă ocazie, însă am scris să vă anunț că acum câteva minute și-a lansat pe youtube EP-ul său în colaborare cu Silent Strike (de el sper că nu trebuie să vă mai spun că știți).

EP-ul se numește Silent Regis și adună la un loc 6 piese noi, marca Kazi Ploae în colaborare cu producătorul Silent Strike. Îl așteptam de mult, de fapt, așteptam ceva nou de la Kazimi de mult, fiindcă anunțase că se lăsase de hip-hop. Oricum, asta este o veste super-bună și acum mă voi cufunda puțin în acest nou material. Material pe care îl aveți la dispoziție integral pe canalul lui Kazi Ploae de Youtube.

Va fi și un concert de lansare pe 11 Aprilie, în București, la Silver Curch la ora 22.00. AICI puteți asculta acum materialul abia lansat de unul dintre cei mai grei piloni ai Hip-Hop-ului românesc în momentul actual.

Nu mai fi așa dramatic, ești un fir de praf în spațiu.

Sharing is caring!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.