Recomandări

Scheme și figuri de făcut pe Youtube

Nu o să vă prezint niciun video cu o blondă pe tocuri care știe karate și se comportă ca Miley Cyrus la VMA’s pe stradă. Voi împărtăși cu voi câteva șmecherii de Youtube pentru cei care vor să downloadeze melodii de acolo la cea mai înaltă calitate a lor. Le știu de la doi băieți de pe un forum și mi s-au părut faine și că merită spuse mai departe. Eu foloseam acest site pentru a descărca melodii de pe Youtube, însă am fost mereu sceptic cu privire la calitatea pe care o au atunci când le descarc. Nu cred că era cea mai bună. Dar cu aceste două metode (testate), sunt sigur că ceea ce vreți să descărcați este la cea mai înaltă calitate.

  • Puneți în link-ul a ceea ce vreți să descărcați de pe Youtube, în fața cuvântului youtube mai precis, “ss”. Să luăm drept exemplu clipul acesta, cu următorul link: http://www.youtube.com/watch?v=RBumgq5yVrA. Noi vrem să descărcăm melodia la calitatea cea mai bună. Așa că procedăm cum am spus mai sus, adaug în fața cuvântului youtube din link “ss” și va arăta așa: http://www.ssyoutube.com/watch?v=RBumgq5yVrA. Așteptați puțin și apoi alegeți la ce calitate doriți să descărcați melodia din colțul dreapta al ecranului. La acest clip calitatea maximă ar fi MP4 1080p.
  • Altă metodă ar fi să scrieți “pwn” înainte de youtube. Adică: http://www.pwnyoutube.com/watch?v=CFjMeOnqAPI. Apoi să alegeți acolo, puțin mai jos la mp3: dirpy, iar după aceea să apăsați record și veți avea melodia downloadată la calitatea cea mai bună de pe Youtube.

Sper că vă sunt de folos aceste trick-uri.

Sharing is caring!

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares