Skip to main content

Samsung pariază pe Jay-Z, iar Jay-Z scoate un nou album

Azi-dimineață am fost lovit de o știre grozavă. MC-ul meu preferat, dar și unul dintre oamenii pe care-i admir enorm, scoate un nou album. Da, e vorba de Jay-Z care, de curând (azi-noapte oficial), s-a asociat cu cei de la Samsung. Pentru că treaba este treaba ce face treaba să meargă treaba (Uzzi ©) , Jay-Z a știut întotdeauna ce să facă atunci când a lansat un album/carte nouă, anume să se asocieze cu mari brand-uri și, oricum, unul dintre cele mai mari branduri este el însuși. I’m not a businessman, I’m a business, man!

Peste șaptesprezece zile vom avea un nou album Jay-Z, intitulat Magna Carta Holy Grail, data exactă de lansare fiind 4 Iulie. Dacă nu știați, Jay-Z este născut pe 4 Decembrie, Beyonce pe 4 Septembrie, iar singurul tatuaj al lui Jay-Z este unul pe deget, același cu al lui Bey, un IV. Deci 4 este cifra sacră a familiei Carter.

Revenind la album, acesta este lansat oficial pe 4 Iulie, însă mai există o lansare, cu trei zile mai devreme pentru utilizatorii de Samsung Galaxy S3, S4 sau Galaxy Note 2. Acești utilizatori de Samsung vor putea downloada o aplicație specială (care va fi disponibilă începând cu 24 Iunie) și cu aceasta vor putea achiziționa albumul lui Jay cu trei zile înainte de lansarea oficială către toată lumea. Mai mult, primii un milion de utilizatori Samsung care vor downloada albumul, vor beneficia de el gratuit. Fuck, vreau un Samsung! De această afacere, ca un milion de oameni care au un Samsung de ultimă fiță în casă să descarce gratuit albumul lui Jay-Z cu trei zile înainte de lansare, s-au ocupat cei de la Samsung și Jay-Z, astfel că raperul a primit 5$ pentru fiecare album gratuit dat spre download. Adică, da, 5 milioane de dolari i-au ieșit lui Jay-Z din afacerea asta. Un fleac! Probabil încă un camion plin de bancnote a fost descărcat în fața casei lui Jay. That’s some fuckin’ marketing. Cred că mulți ar trebui să înceapă să-și ia notițe de la această mișcare a celor de la Samsung. Putem spune că Samsung a pus mâna pe Sfântul Graal al hip-hop-ului.

Lăsând toate la o parte, eu abia aștept să aud încă un album al lui Jay. Site-ul oficial al albumului este acesta. În filmulețul de mai jos puteți vedea reclama aceste întregi mișcări, cât și echipa cu care lucrează Jay-Z mai mereu. E o nebunie și un alt nivel acolo.

Sharing is caring!

Dan Novac

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares