Skip to main content

Au început lucrările la cel mai mare mall din Brașov

Cel mai mare proiect de regenerare urbanistică din Brașov, Coresi Shopping Center, a fost demarat ieri 11.11.2013. Ani de zile s-au tot speculat zvonuri despre deschiderea acestui mall la Brașov, dar abia acum lucrările au fost deschise oficial.

Un lucru fain și interesant este acela că lucrările vor fi realizate la standardele BREEM Very Good, acesta fiind primul proiect commercial din România înscris sub acestă certificare. Ceea ce a dus la plantarea unui copac, la deschiderea lucrărilor, în loc de punerea primei cărămizi. 18 luni este termenul până când prima fază a acestui proiect va fi finalizată, adică deschiderea unui hypermarket și a galeriilor comerciale. În faza a doua urmând să fie deschis un retail parc.

Prima fază a proiectului, lansată luni, are o valoare de peste 60 de milioane de euro şi va oferi clienţilor o gamă completă de experienţe de shopping şi petrecere a timpului liber. Mallul Coresi Shopping Center va avea deasemenea o parcare cu 2.400 de locuri şi o zonă destinată mijloacelor de transport în comun. Deschiderea centrului commercial ce va cuprinde 130 de magazine, 6.000 de metri pătraţi de enterteiment şi cel mai mare hypermarket din Transilvania, este prevăzută pentru primul trimestru din 2015.

sursa

Sharing is caring!

Dan Novac

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares