Restanțe.

Nu, nu e vorba de alea clasice, de la facultate (deși un prof tocmai ne-a spus că ne va pica pe majoritatea), sunt restanțele mele față de voi, că nu am mai scris și nu mai știți nicio veste. Bun, deci, o mică recapitulare. M-am mutat la cămin și până să punem totul la punct, adică net și chestii tehnice, am dus lipsă și nu am avut cum să mai scriu sau să interacționez în vreun fel cu voi. De acum, totul va reveni, oarecum, la normal, doar ca normalul de vacanță de vară, diferă de normalul de boboc de facultate (aoileu!). Dacă-mi va permite timpul și internetul, care este unul foarte confuz aici, o să scriu la fel de des, poate mai des dacă am idei. În caz contrar, tot voi scrie și tot voi încerca să o fac la un interval scurt de timp între posturi.

Zilele mele s-au împărțit între cursuri de programare și rugăciuni la Sf. Internet să meargă, alternat de un joc de cărți, rummy sau cântece cu chitara (“Unde s-au duuus, când au apuuus…”). Trebuie să învăț să gândesc precum programatorii, asta-mi va fi cel mai greu, fiindca eu mi-s fantezist. Am învățat să prețuiesc lucrurile mărunte și îmi dau seama că mă acomodez ușor, dar bine mai era acasă. Constanța e faină și vânzătoarele zâmbesc pe aici (cel puțin mie, da). Timpul vindecă trecutul și rupe multe pagini din cărțile pe care le-am scris cu cerneală mai veche, chiar dacă unele îmi plac. Oamenii uită și pleacă (întrebați-l pe House, dacă nu mă credeți).

Bine, acum sunt conștient că am scris un post de câcat, gândindu-mă doar la faptul că trebuie să scriu ceva, nu ceva bun. Ne auzim curând. :)

Dan Novac

Java & Web Developer | selective nerd, adventure seeker, music picker.

4 thoughts on “Restanțe.

  1. Hei, la Constanta ai venit? Cum ti se pare viata de student aici? N-a trecut decat o saptamana, dar mie mi-a lasat un gust amar. Oricum ar fi, iti doresc multa bafta si multa distractie in camin:))

    1. Multumesc, multumesc! Da, aici am venit. E ok, sunt multumit de majoritatea cursurilor, iar in camin m-am integrat foarte bine si totul merge binisor. S-ar putea sa devin placut surprins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *