Rătăcind – Dani Novac

Cartea reprezintă un capitol încheiat din ceea ce am făcut eu pe aici. Am scris, am vrut să auziți de mine, am împărțit cu voi, mi-am dedicat nopți și zile și s-au adunat multe povestioare scurte sau posturi în care am pus mai multe sentimente decât îmi doream uneori. S-au adunat în ani, așa că, în decursul unui an, am decis să le pun cap-la-cap, să le rescriu, să le regândesc și să vi le dau pe toate, ca o carte. Cu amprenta mea lăsată pe fiecare foaie, ca un scriitor neatent cu tușul mașinii de scris. Am rătăcit prin nopți, prin așternuturi străine și prin gândurile unora. Cel mai mult prin ale mele. Ceea ce a rezultat, veți vedea în cartea ce urmează să v-o ofer. Nu știu câtă proză scurta voi mai oferi pe blog, ați văzut că în ultimul timp nu mă mai bazez pe asta, însă voi continua să scriu. Acum vreau ceva mai de amploare, poate un roman. Cine știe unde ne duc valurile? Sau unde sunt lucrurile sălbatice?! Dar vă anunț în premieră, că am deja ideea pe care o căutam de mult timp pentru un viitor roman.

Cartea poate fi achiziționată în două feluri.

  • Sau să o downloadați direct, pentru suma de 3.99 euro. Prin PayPal. Partea bună (pentru mine, hehe) e că nu trebuie să aveți neapărat cont de PayPal ACTIV. Scrie acolo, sub căsuța de logare, să vă faceți un cont și să plătiți cu orice card de debit dețineți. Deci, dacă doriți, durează doar două minute să faceți un cont și, astfel, puteți plăti de pe orice card dețineți. Fie că aveți un cont PayPal activ, fie că nu. 

 

Tips: Vă recomand cel de-al doilea sistem de achiziționare. De ce? Este cu 1 euro mai puțin și, pe lângă asta, eu pot administra totul. După ce plătiți acea sumă, veți primi automat un mail pe e-mailul pe care aveți contul de PayPal cu un link pe care trebuie doar să dați click, iar cartea se va downloada automat.

Atenție! Pot exista, la unele persoane, probleme cu primirea mailului sau mai știu eu ce. Nu vă panicați, îmi trimiteți un mail pe danynovac@gmail.com sau îmi lăsați un comentariu aici și rezolvăm imediat totul. Adică, eu vă dau gratuit (în cazul în care ați achiziționat-o deja) cartea. Deci, nu e panică. Nu ține de mine acest lucru. Sunt câteva programele și uneori apar dificultăți tehnice, dar rezolvăm totul foarte repede. V-am spus, dacă ați plătit și nu primiți mail sau ceva nu este în regulă, mă contactați și vă garantez că veți avea, imediat cum îmi scrieți, cartea. Acesta a fost singurul sistem bun de vânzare, din moment ce nu aparțin niciunei edituri. Linkul de download expiră după o zi de când l-ați primit. Dacă întâmpinați problema aceasta, contactați-mă!

Cam asta ar fi de spus. Vă mulțumesc încă o dată pentru tot și sper să nu vă dezamăgesc. Aceeași rugăminte, dacă aveți posibilitatea, împrăștiați cum vreți și cum puteți această veste: Pe Facebook, Twitter, Tumblr, pe blogurile personale, orice. M-ar ajuta foarte mult și aș aprecia acest minim efort enorm. Pagina mea de Facebook este aceasta. Pentru noutăți, concursuri și alte nebunii, dați like și fiți atenți, vor urma ceva concursuri și surprize.

Cartea este disponibilă gratuit. Cei care vreți să o răsfoiți, scrieți-mi un comentariu mai jos sau trimiteți-mi un mail pe danynovac@gmail.com. Mulțumesc!

1017611_539571582746193_776084418_n

3 thoughts on “Rătăcind – Dani Novac

    1. Da, îți voi da, dar e ceva vechi, care nu mă mai reprezintă decât 5%. Mi-am promis mai demult că voi lua tot ce am scris și voi închide într-un fel de carte și doar am vrut să mă țin de promisiunea făcută mie, nu e nimic special.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *