Skip to main content

Pursuit of happiness

Mâine, la şase dimineaţa, mă trezesc şi mă urc în trenul spre Bucureşti. Probabil este cea mai importantă călătorie. Mă duc cu viteză, drept, cu vântul în spate(sper), spre unul dintre visurile mele. Sunt emoţionat şi demoralizat, dar ştiu că trebuie să am puterea să-l privesc în ochi, să-l tratez cu respect, să-i acord atenţie, pentru ca mai apoi, să-mi pot citi numele pe un tabel cu primii 140 de studenţi de la FJSC (140 reprezintă locurile de la buget). Îmi este frică, asta pentru că mă tem de viitor, mă tem de subiecte grilă, de naraţiuni în care trebuie să mă exprim obiectiv şi de argumentări. Sper doar să am ceva inspiraţie şi să mă prăbuşesc pe subiect, asta pentru că nu e de ajuns doar să pic pe el. Ah, da, să fie rugăciunea completă, poate-mi citeşte vreo divinitate blogul, voiam să spun că miercuri, 18 iulie, este ziua în care trebuie să am inspiraţie şi gravitaţia să acţioneze mai tare pe mine, pentru a cădea pe subiect.

Nu ştiu dacă voi mai avea acces la internet până miercuri sau joi, când mă voi întoarce, dar să vă gândiţi pozitiv la mine şi la admiterea pe care o dau la FJSC. Poate, poate…

Până atunci, succes şi vouă, celor care daţi admiteri, concursuri de dosare sau sunteţi nevoiţi să vă abţineţi din a vă măcelări şeful sau doar staţi şi vă savuraţi vacanţa de vară (ahh!). Sper să vin cu veşti bune! Adică…trebuie să vin cu veşti bune. Oricum, veştile finale sunt pe 22. Mulţumesc pentru tot şi mai ales pentru încrederea pe care o aveţi în mine, ştiu că sunteţi câţiva..cred.

Sharing is caring!

Dan Novac

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

9 thoughts to “Pursuit of happiness”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares