Recomandări

Primul site de cashback din România

logoMrcashback.ro este, după cum o spun chiar administratorii site-ului, primul site de cashback din România. Probabil titlul cashback vă sugerează câte ceva și aveți deja o idee despre ce ar putea fi vorba, dar eu vă voi prezenta puțin mai în detaliu totul.

Un site de cashback este o platformă de cumpărături online care oferă membrilor săi o parte din banii cheltuiți pe comenzile online înapoi, reprezentand procent din valoarea comenzii plasate. Procentul diferă in funcție de magazinul partener si poate fi de 1% pana la 30% din valoarea produsului, sau serviciului achiziționat.

Totul funcționează în felul următor. Dacă citiți asta probabil sunteți familiarizați cu cumpărăturile online și știți cum se procedează de obicei. Nici în acest caz nu este prea mare diferență. Dacă vreți să cumpărați de la unul dintre magazinele partenere Mr CashBack (Amazon.com, Flanco, Altex, Elefant, Noriel, Fashion Days etc.) ca să profitați de ceea ce înseamnă fenomenul de cashback trebuie, după ce v-ați ales produsul pe care-l doriți, să intrați pe site și printr-un link special destinat cumpărăturilor online, accesați magazinul de unde vreți să cumpărați produsul dorit. Astfel, puteți beneficia de o reducere, o reducere a cărei valoare o puteți vedea afișată în pagina magazinului respectiv de pe site-ul mrcashback.ro. Banii primiți înapoi din reducerile site-ului de cashback sunt în plus față de orice cupoane sau reduceri deja existente. De asemenea, ei se acordă cash, prin transfer bancar, mandat etc.

Atunci când sunteți gata să începeți cumpărăturile prin intermediul site-ului Mr CashBack, tot ce va trebui să furnizați va fi adresa voastră de e-mail. De ce este nevoie de aceasta? Pentru a vă putea anunța atunci când comanda voastră este confirmată și, astfel, să primiți reducerea respectivă și pentru ca voi să informați echipa Mr CashBack despre modul în care vreți să vă fie trimiși banii economisiți din cumpărăturile online.

Dacă sunteți una dintre persoanele care fac cumpărături online în mod regulat, acest site s-ar putea să fie tot ce vă trebuie atunci când vine vorba de a economisi puțini bani din cei cheltuiți. Adunând reducerile pe care le veți avea folosind Mr CashBack probabil, în timp, vă veți putea achiziționa produse noi exclusiv din acești bani.

Sharing is caring!

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares