Skip to main content

Predicții Oscar

Diseară e The Movie Night, adică noaptea Oscarurilor și probabil deja v-ați ales preferații, deși asta nu înseamnă că sunt și preferații criticilor. Facem un mic joc aici, haideți să spunem fiecare cine crede că va câștiga la câteva dintre cele mai importante categorii de diseară.

Încep eu, desigur.

Cel mai bun film: Birdman. În primul rând pentru că e preferatul meu și în al doilea rând pentru că asta chiar este cel mai bun film dintre cele nominalizate. Plot-ul, regia, modul în care este filmat, actorii. Tot ce trebuie.

Cea mai buna regieAlejandro Gonzalez Inarritu (Birdman). Chiar e cea mai bună regie, deși aici sunt suspect, criticii ar putea alege și Boyhood pentru că are artificiul ăla că este filmat pe mulți ani.

Cel mai bun actor principalEddie Redmayne (The Theory of Everything). Și BAFTA și Golden Globe, sigur ia și Oscar. Bine meritat, desigur.

Cea mai buna actrita principalaJulianne Moore (Still Alice).

Cel mai bun actor secundarJ.K. Simmons (Whiplash). Ar fi tâmpiți să nu-i dea lui Simmons după rolul făcut în Whiplash și după palmele date. “There are no two words in the English language more harmful than good job.”

Cea mai buna actrita secundaraPatricia Arquette (Boyhood).

Cel mai bun scenariu originalThe Grand Budapest Hotel. Trebuie să ia, trebuie să ia! Nu are cum să nu ia.

Cele mai bune efecte vizualeInterstellar.

Cred și sper ca Oscarurile să se împartă între Birdman și The Grand Budapest Hotel. Deși sunt conștient că Boyhood, care e puțin overrated va avea un cuvânt de spus.

În altă ordine de idei, diseară la ora 02:00, pe Digi24 veți putea urmări Gala Oscarurilor live. Mă bucură foarte tare că, în sfârșit, avem o televiziune de-a noastră care transmite live. Sper să facă o tradiție din asta.

Sharing is caring!

Dan Novac

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

2 thoughts to “Predicții Oscar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares