Filme

Nymphomaniac 2 va rula în cinematografele din România

Gata, fraților, ați învins! Prin puterea internetului și a revoltei din spatele tastaturii s-a făcut dreptate. Filmul pe care 60% dintre cei foarte deranjați îl vor vedea tot de pe torrente, va fi în cinematografe.

Nu, acum pe bune, ar fi fost o treabă urâtă și comunistă să fie interzis un film pe motiv de goliciune și băgări și chestii de genul. Nu mai suntem cu zeci de ani în urmă, putem alege fiecare ce vrem să vedem și dacă omul vrea să vadă filmul lui von Trier la cinematograf, acolo ar trebui să-l vadă. Pentru că așa a ales regizorul ăla să-și exprime anumite concepții, idei, sentimente. Și da, von Trier așa se exprima în toate filmele. Mai nonconformist, mai altfel, fiindcă omul știe ce simte și ce vrea să dea spectatorului să simtă.

Deci, acum puteți să vă liniștiți, mai ales cei care nu au mai văzut vreun film regizat de Trier, dar erau foarte indignați de vestea cenzurării acestuia. (P.S: Se numește ipocrizie și instinct de turmă, dar e ok, eu nu am pretenții de la voi). Da, nu vom mai profita de reclama negativă care ni s-a făcut, cum că suntem singura țară din Europa care a interzis acest film. O țară de pudici, nene!

Ah, cred că cei care se ocupau de promovarea filmului le datorează mii de mulțumiri celor de la CNC pentru acest hype creat în jurul filmului. Dacă a fost gândită așa vreo campanie, jos pantalonii…pălăria. În fine!

Știrea am preluat-o de pe site-ul Mediafax, deci e pe bune. SURSA.

Și dacă vreți să citiți o recenzie faină a celei de-a doua părți a filmului Nymphomaniac, AICI puteți să o faceți.

Sharing is caring!

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

4 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares