M-am jucat puțin cu aplicația Inbox

unnamed

Cei de la Google au reușit să-mi stârnească curiozitatea cu noua lor aplicație, astfel încât de două zile tot vânez o invitație pentru Inbox. Aseară am reușit să fac rost de una și m-am jucat puțin cu aplicația ca să vă spun și vouă despre ea și să văd dacă hype-ul creat este unul justificat. Așa că am ajuns la o concluzie: dacă Google o să o țină tot așa cu toate chestiile pe care-și pun vizibil amprenta, voi deveni un mic fanboy. Chiar și așa, oricum îi admiram enorm și pentru mine sunt printre cele mai faine companii din lume. Da, Inbox e mișto tare!

Inbox by Gmail nu reprezintă un înlocuitor pentru Gmail, ci doar o aplicație dezvoltată în paralel cu Gmail, care face partea de user interface mult mai prietenoasă, interesantă și mai interactivă. Inbox este o aplicație disponibilă pentru Android și iOS, dar aceasta poate fi accesată și folosită și de pe calculator, accesând inbox.google.com

Câteva dintre cele mai importante  caracteristici ale aplicației Inbox ar fi:

  • Inbox grupează mulțimea de e-mailuri, pentru a vă lăsa să vă concentrați asupra celor importante: mesaje personale, fotografii, articole, zboruri și multe altele.
  • Păstrați toate activitățile într-un singur loc. Adăugați-vă mementourile în Inbox pentru a păstra tot ceea ce aveți de făcut acolo unde știți că veți reveni ușor.
  • Amânați e-mailuri sau mementouri până când sunteți gata să vă ocupați de ele. Poate fi săptămâna viitoare sau când ajungeți acasă sau oricând altă dată.

Desigur, pe lângă acestea sunt o groază de multe alte opțiuni pe care trebuie să le descopăr și eu și de care sunt sigur că și voi sunteți curioși. De aceea vă las AICI un ghid pentru ajutor.

Puteți citi și acest review, unde aveți prezentată aplicația mai în detaliu decât am făcut-o eu.

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.