Păreri

Internetul este un privilegiu

 Am revenit, ca Arnold în Terminator, pe meleagurile internetului. După o săptămână fără internet, în care m-am simțit un cobai care cedează experimentului, astăzi am primit internet cu pachețelul. Nu, pe bune, mi-a venit internetul o dată cu  pachetul de acasă. Mulțumesc, mulțumesc! Administrația căminului în care stau, tot repară un modem de o săptămână și când îi întrebam unde ne este internetul, ni se spune că acesta este un privilegiu. No, bun! Și că nu e destul că-s un om foarte curios și nu suport să nu fiu la curent cu toate știrile, săptămâna asta s-au întâmplat și lucruri drăguțe pe care le-am ratat și a trebuit să citesc despre ele după ce ani lumină au trecut.

S-a lansat Samsung Galaxy S4. Care, cică, e mai bun decât Iphone 5. Fie la ei acolo.

O fetiță și-a făcut de cap în țara ei și acum e urmărită de unguri ca un zombie din The Walking Dead. Un zombie cu tricolorul pe cap. Penibil, tot Facebook-ul era alături de Sabina. Fără să știu povestea, am crezut că Sabina are SIDA sau părinții i-au murit într-un coafor sau ceva de genul ăsta. Adică, asta inspira mesajul ăla, nu alta. Sabina, eroul principal al serialului – The Walking Hungarians from Ardeal.

Beyonce este imaginea H&M pentru o campanie, la care și-a adus și ea un anume aport, cică. Dar nu știu prea multe despre treburile astea.

Chimie și-a lansat ieri al doilea album solo, De la Zei la Cimpanzei. Puteți achiziționa albumul de aici la prețul de 30 lei+taxe poștale. Ehe, încă sunt melancolic după prețurile casetelor cu B.U.G Mafia.

Mă rog, am avut ceva timp liber în care am reușit să termin un proiect personal în proporție de 99%. Știți despre el, dar încă nu îi dau drumul. Mai am de pus la punct câteva detalii, cum ar fi titlul. Niciodată nu am fost bun la titluri. Am văzut, de asemenea, și câteva filme.

Les Miserables 8/10. Mai mult pentru decoruri și scenografie, dar durează prea mult pentru un film de genul.

The Fountain 9.5/10. Ăsta nu vreau să îl explic. Trebuie doar să-l vedeți dacă nu ați făcut-o.

The Time Traveler’s Wife. 8/10. Faină idee și poveste. Ce tatuaj sexi are gagica ai undeva pe spate!

Lock, Stock and Two Smoking Barrels 8.5/10. Ca în filmele cu proști, cum ar veni. Guy Ritchie e finuț.

On the Road 8/10. Adaptarea după romanul lui Jack Kerouac cu același nume. E okeish, dar recomand cartea.

Bun, acum că am făcut un mic rezumat al săptămânii în care am fost naufragiat, vă spun că revin la programul normal și ne auzim poate și mai des decât înainte. Asta dacă nu se întâmpla un eveniment de acest gen iarăși. Oricum, de murit nu am murit și nici blogul nu l-am abandonat. Când voi muri, vă voi anunța pe blog.

Astăzi m-a obsedat nebunia asta. Enjoy!

Sharing is caring!

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares