Păreri

Friday News

Sunt câteva lucruri de prin online-ul românesc care merită pe deplin citite. E vorba despre nebunia care se întâmplă la turci. Proteste și nemulțumiri. Doi bloggeri români s-au dus să ia pulsul de pe străzile Istanbulului și ne dau să citim lucruri extraordinare. Aceștia sunt El Lunes și Ștefan Mako, iar articolele le puteți citi aici și aici și vă mai descurcați voi.

Eu sunt mare iubitor de roller-coastere, iar cei de la Mashable au făcut un top 10, cu videouri, despre cele mai nebune roller-coastere din lume. Sper să reușesc să mă dau și eu în câteva.

Playoff-ul din NBA se apropie de sfârșit. A început să se joace finala, Miami Heat vs. San Antonio Spurs. Spurs conduce cu 1-0. Se joacă pe sistemul cel mai bun din 7.

Pentru cei pasionați de gastronomie, iată un album care prezintă multe dintre mic-dejunurile specifice anumitor țări.

Unul dintre viral-urile săptămânii a fost legat de ultimul episod al serialului Game of Thrones. Multe reacții, păreri, jigniri, fețe uimite etc, deoarece una dintre cele mai bune scene din toată seria a avut loc și fanii au rămas puțin șocați. Iată un reportaj în care autorul, George R. R. Martin vorbește detaliat despre Red Wedding și spune că este o scenă inspirată dintr-un eveniment isoric.

Sunteți curioși cum arată cei de la Daft Punk fără acele căști care le ascund fața? Vedeți aici.

Un top 6 al celor mai înspăimântătoare locuri de pe Pământ.

Sharing is caring!

java && web developer; smartass nerd, adventure seeker Traveling & Technology & Anxiety.

One Comment

  • Oana

    Ce coincidenta:)) Chiar cand citeam postarea asta ascultam o piesa de la Daft Punk.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shares